Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"The setup files are corrupted. Please obtain a new copy od the program"Pomocy!

koksiko1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przejdźmy może do rzeczy. Pobrałem 4Story z GameForge Live, skończyło się pobieranie i przygotowania do instalacji trwały chyba z z pół godz. więc się wkurzyłem. :P Skasowałem klienta i postanowiłem zainstalować grę ręcznie. Kiedy włączam instalator wyskakuje błąd o treści jaką umieściłem w tytule tematu (Zresztą dołączam screena :) ). Jestem na 100% pewien że to nie wina tego że skasowałem klienta tylko systemu (Wiem już z poprzednich doświadczeń). Nie mogę grać a jestem umówiony z przyjaciółką więc chce szybko mieć grę. :(

Ps. Proszę o BARDZO( :( ) szybką odpowiedź.

post-762514-0-12457800-1421167401.png

76561198063234165.png

Opublikowano

Jakiś błąd z plikami. Spróbuj jeszcze raz pobrać i zainstalować. Widocznie wszystko się nie pobrało lub czegoś brakuje i nie jest spójne.

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

No właśnie nie wydaje mi się ponieważ z wieloma innymi instalkami miałem już problem i nie jeden raz je pobierałem no jak na razie leci skan systemu.

76561198063234165.png

Opublikowano

To pewnie coś z systemem. Tu masz niby jakiś filmik jak naprawić, ale pewnie fake, bo dużo łapek w dół. 

Opublikowano

Możesz zrobić formata i przeinstalować system. Zrobić najnowszy uptade windowsa i pobrać wszystkie sterownika do komputera. Na nowym pobierasz od nowa 4s i instalujesz to powinno działać :D

Opublikowano

Nie wiem czy będzie mi się chciało. :P Skanowanie się jeszcze nie skończyło zobaczy się wyczytałem że na stronie Microsoftu koleś zeskanował system "Dobrym" programem antywirusowym (Ja mam Avasta więc nie wiem jak będzie :D ) i mu zaczeło działać. Poinformuje jak zmieni się sytuacja. :)

76561198063234165.png

Opublikowano

Nie wiem czy będzie mi się chciało. :P Skanowanie się jeszcze nie skończyło zobaczy się wyczytałem że na stronie Microsoftu koleś zeskanował system "Dobrym" programem antywirusowym (Ja mam Avasta więc nie wiem jak będzie :D ) i mu zaczeło działać. Poinformuje jak zmieni się sytuacja. :)

Darmowy antiwirus nie jest za dobry a w szczególności avast. Ja ci polecę G DATA ANTIVIRUS kiedyś w cd-action dostawało się chyba na 1 rok licencję i jest niezawodny. 

Czytałem dużo na necie i to jest jakaś wina systemu, że tego pliku nie czyta. Może da ci coś skan, bo wdarł się jakieś śmieci lub błędy w rejestrze itp, a jak nie to tylko format zostaje :D

Mi się kiedyś coś z biblioteką .dll popsuło i żaden fixer nie mógł pomóc i musiałem od nowa system stawiać, ale teraz wszystko śmiga jak żyleta. 

Opublikowano

Aha a BitDefender Total Security 2015 może być bo G DATA akurat gdzieś mi się zapodział.  :P

Z tego co przeczytałem program ujdzie w tłumie. 

I jak rozwiązałeś ten problem czy się jeszcze męczysz? 

Opublikowano

No się jeszcze męczę. Sorka że tak nie odpisywałem ale postanowiłem zostawić ten problem na jakiś czas teraz znów chce mi się trochę pomordować.

Myślę o zmianie Antywirusa z Avasta na AVG (Czy jakoś tak). Co o tym myślisz ??

76561198063234165.png

Opublikowano

Sam korzystam obecnie z AVG, bo nie chce marnowac licencji z tego płatnego z cda czyli g daty. Pójść pełne skanowanie, bo może jakiś wirus ciągle ci usuwa ten plik z 4Story i za każdym razem jak pobierasz/instalujesz jego nie ma przez tego szkodnika. Jeżeli jest dużo gb plików zajętych na dysku trochę zajmie ale cierpliwość popłaca. 

Opublikowano

Nie jest aż taki dobry ale na pewno lepszy niż avast. Dobry program jest zazwyczaj płatny. Odezwij się jutro jak poszło :

Opublikowano

Dobra zainstalowałem AVG zeskanowałem (41 zagrożeń o.O ) i nadal jest błąd no ale postanowiłem pobrać jeszcze raz za 2 godz powiem jaka jest sytuacja. Jeśli nie będzie działać to od razu mówię temat do zamknięcia i w najbliższym czasie zrobię formatowanie. :P

@Edit 

Wielkie dzięki. Pobrałem grę po przeskanowaniu i ładnie chodzi właśnie pobieram Pacza. :D

I tobie Senchi dziękuje najbardziej ! ;)  ^_^

76561198063234165.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...