Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kabel HDMI

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj kupiłem nowy telewizor 55 cali, quad core i takie tam. No i potrzebuję do niego dokupić kabel HDMI aby podłączyć dekoder. Ktoś mi doradzi jaki ten kabel wybrać? Czy raczej wszystkie są takie same i cena różni się tylko od długości?

Opublikowano

Dokładnie, tutaj liczy się tylko długość, sygnał leci cyfrowo więc są 2 opcje, będzie lecieć albo nie.

Opublikowano

Dokładnie, tutaj liczy się tylko długość, sygnał leci cyfrowo więc są 2 opcje, będzie lecieć albo nie.

Więc taki pierwszy lepszy z allegro będzie ok? Bo widzę tam przewody nawet po 6 zł za metr, a są też po 20 za metr. Niektóre z pozłacaną końcówką są droższe ale czytałem że nic to nie daje.

Opublikowano

Więc taki pierwszy lepszy z allegro będzie ok? Bo widzę tam przewody nawet po 6 zł za metr, a są też po 20 za metr. Niektóre z pozłacaną końcówką są droższe ale czytałem że nic to nie daje.

No i mają rację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...