Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy! Bol Problem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mój problem jest taki że nie jestem w stanie wgrać żadnego skryptu (może to źle robię nie wiem) . Grałem na bolu od kolegi z skryptami już jakieś pół roku ale niestety straciłem cały folder i teraz sam ściągnąłem bola i sam próbuję wgrać skrypty ale mi nie wychodzi. Był by ktoś w stanie mi wytłumaczyć jak się co robi krok po kroku? Bądź odesłać mnie do jakiegoś dobrego poradnika najlepiej w języku polskim?, był bym wdzięczny.

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Znajdujesz działający skrypt, następnie w Bolu wybierasz zakładkę "Coustom Scripts"  klikasz na "New Script" i tam wklejasz kod skryptu - to pierwszy sposób.

Drugi to skopiowanie kodu do notatnika, zmienienie rozszerzenia na ".lua" oraz wklejenie pliku do folderu Scripts.

Pamiętaj że na free Bolu masz mozliwosc posiadania jednoczesnie jedynie 5 swoich skryptów ;)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

proZac dziękuję za odpowiedź, niestety nie rozwiązuje to mojego problemu, desperacko brałem skrypty które mnie nie interesowały aczkolwiek były w stu procentach aktywne i dla użytkowników free wgrywałem na każdy sposób i nie działają. Przypuszczam że problemem może być windows 8 ewentualnie bol którego posiadam. ;c

Równie dobrze może mi ktoś podesłać skrypt który sam posiada i wie że działa z opisem jak go wgrał a ja zdam relacje, choć i tak tracę już nadzieję ze mi się uda ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...