Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Procesor i7

kajtek3925

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym się dowiedzieć czy da radę zakupić jakąś i7 do komputera ?

Zasilacz:GPA-500S8

Płyta główna: Gigabyte B75-HD3

Uczeń
Opublikowano

3770k 

zasilacz do wymiany i jesli grasz tylko na kompie to kup nową płytę i bierz  i5 4460

lol, dobry ma zasilacz co ty gadasz?

lepiej wymienic plyte glowna i wsadzic tu i5 

Opublikowano

lol, dobry ma zasilacz co ty gadasz?

lepiej wymienic plyte glowna i wsadzic tu i5 

po co wymieniac plyte?

pociagnie kazda i7 2 i 3 generacji, tylko ze nieoplacalne bedzie kupno z koncowka K procesora, bo odblokowanego mnoznika tez nie wykorzystasz

do gier lepiej i5, bo i7 w niewielu grach wykorzystasz poki co

­

Uczeń
Opublikowano

po co wymieniac plyte?

pociagnie kazda i7 2 i 3 generacji, tylko ze nieoplacalne bedzie kupno z koncowka K procesora, bo odblokowanego mnoznika tez nie wykorzystasz

do gier lepiej i5, bo i7 w niewielu grach wykorzystasz poki co

skoro ma hajsu na i7 to nieglupim pomyslem byloby juz przejscie na 1150 ale niech zrobi jak chce.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zasilacz za 5 dych i myślisz że uciągnie takie podzespoły ?? 

ps: 500W z zasilacza za 5 dych   to tykająca bomba więc się nie udzielaj bo ludzi robisz w bambuko

Pomogłem ?? like

Opublikowano

zasilacz za 5 dych i myślisz że uciągnie takie podzespoły ?? 

ps: 500W z zasilacza za 5 dych   to tykająca bomba więc się nie udzielaj bo ludzi robisz w bambuko

on jest 350w ale przecierz muwie ze go morze podkrecic idioto... do 500w spokojnie

Opublikowano

on jest 350w ale przecierz muwie ze go morze podkrecic idioto... do 500w spokojnie

to co że bedzię 500w jak zasilacz do dupy ?  albo tak jak na innych postach napisałeś że płyta główna pod AMD  wejdzie też procek intel  ???

Pomogłem ?? like

Opublikowano

xDDDD

Człowieku do takiego to potrzeba kilka Kw by to w ogóle nie wybuchło, a to co dajesz to się nadaje na śmietnik.

pyhvh7E.png

Opublikowano

xDDDD

hlopie w gi

Człowieku do takiego to potrzeba kilka Kw by to w ogóle nie wybuchło, a to co dajesz to się nadaje na śmietnik.

ty to wogule zamknij ryj bo nic sie nie znasz ja chlopie w gimnazjum miale same szustki z infy

Opublikowano

ty to wogule zamknij ryj bo nic sie nie znasz ja chlopie w gimnazjum miale same szustki z infy

haha tak pisze dorosły człowiek ? haha idź lepiej do podstawówki kratki rysować

Pomogłem ?? like

Opublikowano

wow z exela albo worda 6 miałes ? to pogratulować  bo tak jakby w gimnazjum program składa się z nauki o pakiecie offcie więc pogratulować 

Opublikowano

Hahahahaa, ale problem jest w tym, że gadamy tutaj o prądzie, a to należy do fizyki.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...