Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift [*]?

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwe że tyle czasu minęło a ja jeszcze nie dostałem gifta? Nie miałem żadnego bana na nic, nigdy. A może to gdzieś się odbiera a ja nie wiem? Dodam że nigdy nie kupowałem takiego czegoś, więc mogę nie wiedzieć. :)

Opublikowano

Kiedy te jebane polaczki z rozumieją ze jak nie dostales to nie dostaniesz bo jesteś cebula i rito ma cie w pizdzie żebyś tylko napędzał im fejm i czasami kupił RP. Tak serio to nie dostaniesz bo ci co miało dostać to dostali xD

Opublikowano

Dziś w nocy jeden z Rioterów – Nancymon opublikował informację dotyczącą aktualnego tematu nr 1 wśród społeczności, a mianowicie prezentów dla grzecznych graczy.

Okazuje się, że wciąż nie wszystkie prezenty trafiły do adresatów, a dystrybucja może zająć nawet cały styczeń. Riot ma zamiar dać znać kiedy wszystkie nagrody zostaną rozdane.

A Wy dostaliście już swoje prezenty, czy wciąż czekacie? Piszcie co sądzicie o aktualnym stanie rzeczy.

Specjalista
Opublikowano

K***a jebane cebula, macie coś za darmo za dobre zachowanie to jeszcze narzekają + raczej wszyscy dostają te skiny...

Opublikowano

K***a jebane cebula, macie coś za darmo za dobre zachowanie to jeszcze narzekają + raczej wszyscy dostają te skiny...

Ale kto tu narzeka?...

Autor spytał się tylko kiedy dostanie gifta.

Opublikowano

Ja napisałem do riotu i odpsali mi że na głowne konto nie dostanie chociaz nie mialem restrykcji ani bana w sezonie 4 :D

Bo to jest ku*wa RITO, najlepiej napisać coś a robić coś innego, ja też nie miałem restrykcji i pewnie nie dostane! A ludzie z banami dostają, chyba w końcu posłucham znajomych i zacznę grać w CS GO bo w lolu to już przegięcie ...

Opublikowano

Ja tez nie dostałem, wiec napisalem do riotu a oni odpisali mi, ze jezeli faktycznie sie dobrze zachowywalem to powinienem w ciagu paru dni dostac, a jezeli nie dostane to im napisze.

Edit:

Wbijam w lola i przedchwilą dostałem Festive Maokai. Nie jest jakoś dobrze ani nie najgorzej :(:)

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

K***a j***ny cepie, gdzie ty tutaj widzisz narzekanie? Czytanie ze zrozumieniem się kłania kolego. :)

Opublikowano

Halo halo, mam pytanie :v

Czy jeżeli wyszedłem z champ selecta z rankeda to też nigdy nie dostane gifta? :O

No co ty, to jest karane braniem 3 lp więc na pewno dostaniesz :)

Opublikowano

Cebula rozlewa się po tym temacie tak, że aż mama, która w kuchni tłukła kotlety zapytała się mnie czemu tak w całym domu je*ie cebulą.

@NaPewnoNieAntywarn

Dopierdzielcie mi kilka procent. Musiałem wyrazić opinię bo oczy mi łzawią.

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...