Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy wygląd statusu postaci.

CeTiSeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemankooo :D

Wie ktoś z was jak zmienić wygląd statusu postaci.

O co mi chodzi:

O te okienko pod klawiszem "c" czyli punkty statusu itd. Chodzi mi o takie okienko że są w nim te podstawowe zakładki + bonusy i BS. Widziałem takie coś na kilku serwerach.

Liczę na pomoc :)

slgbil.jpg

Opublikowano

@Endymion

Masz pozwolenie od niego żeby wgl to do swojego clienta dodawać??

Jak nie to jesteś pierdolonym złodziejem...

To te trzy litery, które zawróciły w głowie.

SIG.jpg

Czas przełamać stereotyp, gdzie dresiarze siedzą w Betach Ta teoria przeminęła i była bardzo tandetna.

Opublikowano

@Endymion

Masz pozwolenie od niego żeby wgl to do swojego clienta dodawać??

Jak nie to jesteś pierdolonym złodziejem...

Straszne, jakby im na tym zależało to by sobie clienta zabezpieczyli.

Tak samo można powiedzieć : Endymion masz pozwolenie na używanie src metina ?

MTnm3AS.png

Opublikowano

Te okienka są z serwera ascarial... zostały stworzone przez jednego z userów tego forum Endymiona. Nie są one udostępnione dlatego dodanie ich bez pozwolenia na serwer jest kradzieżą. Możesz popytać właściciela ale raczej ci ich nie udostępni/sprzeda. Sam go pytałem ale z marnym skutkiem. Widziałem je na 2 innych serwerach tayen i dreikon ale oni chyba je kupili do Endymiona :)

Opublikowano

Te okienka są z serwera ascarial... zostały stworzone przez jednego z userów tego forum Endymiona. Nie są one udostępnione dlatego dodanie ich bez pozwolenia na serwer jest kradzieżą. Możesz popytać właściciela ale raczej ci ich nie udostępni/sprzeda. Sam go pytałem ale z marnym skutkiem. Widziałem je na 2 innych serwerach tayen i dreikon ale oni chyba je kupili do Endymiona :)

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD JESTES GLUPI CZY UDAJESZ ?

Opublikowano

W ogóle hostowanie prywatnych serwerów metin2 jest niezgodne z prawem kolego, więc nie wymądrzaj się.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

W ogóle hostowanie prywatnych serwerów metin2 jest niezgodne z prawem kolego, więc nie wymądrzaj się.

Pokaż mi gdzie Ci w kodeksie pisze, że prywatne serwery są nielegalne inteligencie.

ps.

kradzież kodu jest złodziejstwem, nie wazne skąd nie ważne komu i nie ważne z jakiej gry i w jakiej postaci

Opublikowano

Panowie, ale nie pomagacie tymi postami. ­

Ty również.

Nie kradnij, a jak chcesz taki interfejs to się nauczy pythona i sobie napisz.

Opublikowano

@Dxnek hoho ;p, a żebyś wiedział korzystanie z plików serwerowych Metin2, jest nielegalne z uwagi na brak licencji ;).

Co do tego wyglądu, powiem Ci tak nie warto wyciągać tego z ich klienta, lepiej już trochę się poduczyć i samemu próbować, a nie kraść (nie z uwagi na strach przed konsekwencjami prawnymi, ale jeżeli będziesz stawiał serwer z kradzionymi elementami, zwłaszcza od użytkowników tego forum to nie wróży się mu dobrej przyszłości).

Ogarnij sobie trochę python, łatwo się tego nauczyć by wykonać coś do Metin2 - nic trudnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...