Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] Skrypt na coinsy? Trainer?

Blazej95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strasznie ciekawi mnie na jakiej zasadzie działa funkcja dodawania coinsów ze stron np. allegro. Nie wydaje mi się, żeby ktoś sprzedający ma 100k razy 1000 sztuk. Czy wie ktoś czy jest to jakiś skrypt czy trainer? Może da się jakoś kupić coś takiego?

Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" ;)

Yupi Ka Yey Motherfucker

Opublikowano

Raczej nie ma nie spotkałem się nigdy z żadnym cheatem do FIFY, który by umożliwiał generowanie coinsów.­ Chociaż również wydaje mi się to bardzo dziwne, że niektóre osoby mają w posiadaniu ponad 30 mln skoro przechodząc całą ligę od 10 do 1 można zarobić max jakieś 100k więc to jest niemożliwe...

Opublikowano

Odpowiedz jest bardzo prosta (wybierz jedno):

- Skupuja coinsy

- Autobuyer odawala czarna robote za nich

- Autotrainer 

- Wlasne "hacki" o ktorych i tak sie pewnie nigdy nie dowiecie. ;p

Nikt normalny kto zajmuje sie tym na wieksza skale nie traineruje tych coinsow recznie. :)

Opublikowano

Nie ma możliwości, aby bezpośrednio doładować konto monetami. Jedyne sposoby, to te, które zostały wypisane wyżej, najpopularniejszy to używanie trainera. 

­

Opublikowano

Strasznie ciekawi mnie na jakiej zasadzie działa funkcja dodawania coinsów ze stron np. allegro. Nie wydaje mi się, żeby ktoś sprzedający ma 100k razy 1000 sztuk. Czy wie ktoś czy jest to jakiś skrypt czy trainer? Może da się jakoś kupić coś takiego?

AutoTrainer 5-6 kont i da się takie ilości coinsów zdobyć.

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...