Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Referale

Wilkuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde, co z  tym referalami? 5 dni temu wbiłem 10 refa na 5 lvl żeby dostać 975 RP, kikałem wykorzystaj pare dni temu i nadal czekam a RP na koncie ni chu chu.. 

Nie wiem czy pisać do RITO bo większość kont to moje własne.

Opublikowano

Rozumiem, że skoro zrobiłem już te 10 referali na 5 poziomie i kliknalem wykorzystaj to znaczy ze musze te RP dostać napewno? Skoro mialem mozliwosc klikniecia wykorzystaj to znaczy ze jestem jeszcze w starym systemie?

Opublikowano

Rozumiem, że skoro zrobiłem już te 10 referali na 5 poziomie i kliknalem wykorzystaj to znaczy ze musze te RP dostać napewno? Skoro mialem mozliwosc klikniecia wykorzystaj to znaczy ze jestem jeszcze w starym systemie?

No tak, jest jeszcze stary. Jak kliknąłeś wykorzystaj to rp powinny przyjść.

Opublikowano

Jestem chyba w systemie gdzie musze wbić 5 lvl. Bo jak wbilem 10 kont na 5 lvlu to mialem przycisk "WYKORZYSTAJ"

Opublikowano

refki muszą być na 10 tym poziomie a nie na 5 tym. Wbijać musisz wszystkie konta na 10 te lvlki i bedziesz mgół odebrać  975 rp. jak napiszesz do suportu to ban 100% na referal system.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Tak jak reszta, nie jestes w zadnym starym systemie dobij ten 10 i tyle.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...