Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem straszne lagi w metinie

HarDMaTI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam straszne lagi w metin2 i nie wazne czy to pl czy priv a mianowicie wykopuje z serwa gdy tylko wejde na ch1 tam gdzie duzo ludzi i sklepikow i wykopuje tez tam gdzie duzo mobow np dt,v2 to dane o moim kompie bez tytułu.bmp a to o necie http://www.speedtest.pl/test/100968690 pomocy bo nie wiem juz w czym wina w kompie czy w necie czy moze w czyms innym aha i karta graficznabez tytułu1.bmp  HELP

Opublikowano

Mam w ustawieniach najmniejsza rozdzielczosc ja wgl nie moge expic bo za duzo mobow i nie wazne jakich to lag i ded wiec taka gra to nie gra ;/ powiedzcie mi wiec czyja to wina kompa neta ? czy czego bo juz nie wiem komp jest mysle dla metka to akurat taki sredni ale powinno chyba byc bez az takich lagow ze sie grac nie da co? pomocy

Opublikowano

Zainstaluj sobie game booster razer, grę uruchamiaj w pełnym oknie z najmniejszą rozdziałką oraz w ustawieniach gry wyłącz wyświetlanie nazw postaci, potworów, dropu, wyłącz również cienie.

IDcncno.png

Opublikowano

tak sie sklada ze ten sposon tez znam i odpalam przez game boster'a mgla wlaczona wylaczenie nazwy sklepikow zadawane dmg tez i ty pomaga tylko tak ze przy np dzikich psach to mnie nie wykopie tylko jest lag na 5 sec no ale tak nie powinno byc przeciez nie mam kompa 128mb ram nie wiem juz sam czy da rade cos zrobic czy po prostu wymienic sprzet

Opublikowano

no wlasnie dziwne jest to ze gdy mam wlaczonego metina i nie tylko np sama opere to zuzywa mi 100% procesora nie wiem o co w tym chodzi format robilem avasta mam wlaczonego nie wykrywa nic ogolnie gdy wlaczam metka to avasta wylaczam 

Opublikowano

takie gry jak cs,moto gp,tony hawk chodzą normalnie no ale np fifa 2005 już też sie laguje i to gorzej niz metin mialem ale usunełem bo grac sienie dalo i z metinem chyba bede musial zrobic to samo widocznie o kompa chodzi co? 

Opublikowano

takie gry jak cs,moto gp,tony hawk chodzą normalnie no ale np fifa 2005 już też sie laguje i to gorzej niz metin mialem ale usunełem bo grac sienie dalo i z metinem chyba bede musial zrobic to samo widocznie o kompa chodzi co? 

No nowy komputer to jest jedyne wyjście, ja też mam ten sam problem, mój lapek z 07 roku ledwo targa 1 konto xD 

Opublikowano

1. Wejdź w menadżer zadań i napisz mi jakie masz zużycie dysku ( oczywiście przy włączonym metinie/grze która Ci laguje )

2. Ściągnij program SpeedFun DL : http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/testowanie_i_diagnostyka/SpeedFan.html i daj ss jak już to uruchomich

SKAN do programu: https://www.virustotal.com/pl/file/6bab5d8fe541fb6d70858cfb184a1e5f713e4343a02f86b389f834571b9a6d8f/analysis/

Edit... Sorry nie przeczytałem do końca tematu. 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

juz pisałem że zuzycie dysku przy metinie jest 100% ogolnie to tak od 50 do 100 skacze 

a screen z takiego samego programu jest wyzej juz go podawalem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...