Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Błąd" Instalacji GTA San Andreas"

MesajahTHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam taki o to problem Kiedy odpalam Instalator GTA SA wszystko idzie normalnie aż instalator zapyta o to czy utworzyć skrót na pulpicie. Klikam tak a instalator wyłącza się i nic się nie dzieje...

P.S Już wcześniej miałem zainstalowaną tą grę , teraz nie mogę zainstalować. Proszę o Pomoc.

Opublikowano

Jak pyta się czy utworzyć skrót na pulpicie to zazwyczaj to jest końcówka instalacja. Więc chyba tak czy siak powinno się zainstalować.

Na pewno nie masz gta zainstalowane?

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Nw mój brat z tego co pamiętam usuwał tylko folder z grą a żadnych odinstalatorów nie widzę w "Dodaj/Usuń programy" czy w "Ccleaner" jaki jest inny sposób żeby całkiem usunąć wszystko?

Opublikowano

Jak pyta się czy utworzyć skrót na pulpicie to zazwyczaj to jest końcówka instalacja. Więc chyba tak czy siak powinno się zainstalować.

Na pewno nie masz gta zainstalowane?

Niektóre instalatory GTA SA mają to jeszcze przed instalacją.

Cześć. Mam taki o to problem Kiedy odpalam Instalator GTA SA wszystko idzie normalnie aż instalator zapyta o to czy utworzyć skrót na pulpicie. Klikam tak a instalator wyłącza się i nic się nie dzieje...

P.S Już wcześniej miałem zainstalowaną tą grę , teraz nie mogę zainstalować. Proszę o Pomoc.

Sprawdź czy płyta nie jest porysowana lub jakoś uszkodzona, bo w tym może leżeć problem.  Poza tym, skoro zapłaciłeś za grę to możesz ją pobrać z internetu (bez cracka). ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...