Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugsplaty podczas gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, czemu Gdy gram na L# Dostaje co kilka meczy bugsplaty? To znaczy, że czasem pod czas gry, gdy raz mi zbugsplatuje, to wiem że już gry spokojnie nie pogram do końca trwania gry. Czym może być to spowodowane? Plox help.

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Opublikowano

Jeśli zminimalizujesz lola podczas gry to od razu busgsplata masz, ale nie jestem pewny czy chodzi o wszystkie skrypty, wiem, że jak mam odpalonego evade to tak mam, jak raz zminimalizowałem to do konca chyba musialem recconectować, dopóki nie odpaliłem od nowa clienta i nie wyłączyłem l# ;>

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Według mnie repair ligi legend/L# pomoże w 100%.

Usuń całą zawartość Ligi lenegd i ściągnij ponownie. To samo L# i nie ma prawa na żadnem bug splat.

Do tego ściągnij najnowsze sterowniki do karty.

Pozdrawiam.

Opublikowano

http://scr.hu/2fez/hdmrzLista skryptów

Nie minimalizuje lola, nawet gdy zminimalizuje to nie mam bugsplata bo w video zmieniłem na Borderless (tam z krawędziami czy cos tam). Co pare/parenascie gier mam bugsplata, i jesli juz doswiadcze owego, wiem ze nie pogram spokojnie do konca. To nie jest z tym jednym skryptem, mam nawet te bugsplaty kiedy gram kimkolwiek innym, vayne na marksmanie, cassio na devcassio, czy chociazby tym lee Sinem na FALee Sin. 

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...