Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zainstalować win 8.1?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Piszę, ponieważ posiadam windowsa 7. Odczuwam już, że komputer trochę zamula. Czyli czas na format. Teraz nie wiem czy zainstalować win 7 czy kupić windows 8.
Oto parametry mojego PC:
Procek: AMD Athlon 5000+ 2x2,6ghz

ram: DDR2 2gb

Grafika: Geforce 8600 GT 256mb

dysk 300gb
No nie wiem czy opłaca mi się czy nie. Jeśli windows 8 ma spowolnić mój komputer to wole tą 7.

Odwiedź stronę: http://proste-zarabianie-telefonem.esy.es/ i dowiedz się jak możesz szybko zarobić np. na skiny do CS:GO!

Opublikowano

Windows 8.1 jest dla słabszych komputerów. W przypadku twój to staruch i przyda się mu system, który je mniej RAMU.­

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szczerze po kilku missiącach urzywania działa wręcz cudownie! Lepiej niż 7. W dodatku mam dostęp do aplikacji ze sklepu itp Polecam!

Temat z połowy stycznia, ale kilka miesięcy upłynęło, wiadomo. Możliwe, że znajdujemy się w innej rzeczywistości.

Opublikowano

Temat z połowy stycznia, ale kilka miesięcy upłynęło, wiadomo. Możliwe, że znajdujemy się w innej rzeczywistości.

Tak do 12/13 roku życia czas woolno leci.  B)

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...