Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie odpychanie mobów bez konia

dzynek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , uzywam kamermoda i jest tam funkcja nie odpychania mobów ale z Konia , a ja chciałbym spytac czy jest jakis plik , chack , czit etc zeby nie odpychało mobów z buta jak sie walczy  ? ofc Bóg cheatów do metka m2bob ma taką opcje ale jest płatny , dlatego tez moje pytanie czy jest cos zeby nie odpychac mobów bez konia . dzieki i pozdrawiam

Opublikowano

W modzie da się to ustawić. Musisz stać w miejscu.

52045083640149887069.png

z całym szacunkiem , ale Ty masz chyba innego kamermoda niz ja . i mnie jest jedno okno tez , ale mam podzielona na 4 kolumny to i mam te attack in range zaznaczone ale i tak odrzuca je

P.S a te coś Attack in Range , to nie jest przypadkiem od tego , żeby bot bił w określonej pozycji ? np puścisz go na zaprzysiężonych to zeby na dzikusy nie biegał ? coś mi się tak wydaje ;>

Opublikowano

z całym szacunkiem , ale Ty masz chyba innego kamermoda niz ja . i mnie jest jedno okno tez , ale mam podzielona na 4 kolumny to i mam te attack in range zaznaczone ale i tak odrzuca je

P.S a te coś Attack in Range , to nie jest przypadkiem od tego , żeby bot bił w określonej pozycji ? np puścisz go na zaprzysiężonych to zeby na dzikusy nie biegał ? coś mi się tak wydaje ;>

Nie, nie polega to na tym. Po uruchomieniu tej opcji bot stoi w miejscu, i bez animacji zabija  potwory nie odpychając ich.

Moda możesz pobrać na:

www.metin2mod.tk
Opublikowano

Nie, nie polega to na tym. Po uruchomieniu tej opcji bot stoi w miejscu, i bez animacji zabija  potwory nie odpychając ich.

Moda możesz pobrać na:

www.metin2mod.tk

tzn ja wiem jak to dziala np metki tak bije , ze zaznaczam atak niewidzialny i on stoi i bije , ale w przypadku mobow nie dziala mi to , bo jak wlacze atak niewidzialny i wlacze pelerynki to moby sie zbiegna, ale on ich nie zaznacza i nie atakuje... a jak wlacze bota poprzez ten guzik " auto attack" to wtedy bije i odrzuca po mimo iz wlaczone mam atak niewidzialny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...