Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edytowanie kilku kolumn na raz w navicacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, czy da sie edytowac w nawikacie kilka kolumn naraz ? mam oklo 70 mobow do przerobienia bo maja wszystkiego po 1 i czy da sie to jakos inaczej ustawiac niz pojdynczo ? bo 4000 kolumn zrobic recznie to ciezko. 

Za wszelkie pomysły +  Dzieki. 

Opublikowano

mam okolo 70 potowrkow i chce im zmienic wszystkie/wiekszosc kolumn czyli,  ilosc expa, drop yang, hp, zadawane dmg,  i bonusy "resist" 

chce zeby to wygladało mniej wiecej jak mobki w atl v2    ale oczywiscie troszke zwiekszone

@Exo's

O to mi chodzi, da jakos rade to szybciej i sprawniej zrobic niz po 1 kolumnie ? :) 

Opublikowano

mam okolo 70 potowrkow i chce im zmienic wszystkie/wiekszosc kolumn czyli,  ilosc expa, drop yang, hp, zadawane dmg,  i bonusy "resist" 

chce zeby to wygladało mniej wiecej jak mobki w atl v2    ale oczywiscie troszke zwiekszone

@Exo's

O to mi chodzi, da jakos rade to szybciej i sprawniej zrobic niz po 1 kolumnie ? :)

to edytuj ? Kopiuj i wklej ? :) ew. jakieś zapytanie

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Najprostszym sposobem będzie myślę nie robić tego poprzez query tylko zdumpować plik.sql i działać w notepadzie++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...