Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic 2 i spolszczenie...

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam zamiar zakupić gothic'a 2 złota edycję (czyli gra + dodatek nocny kruk) w empiku, jednakże na stronie jest napisane, że gra jest na steam co wiąże się z brakiem polskiej wersji językowej. I tu jest moje pytanie - czy jest możliwość wgrania spolszczenia do wersji steam'owej (aby chociaż napisy były pl). Jeśli tak to prosiłbym o link do działającego spolszczenia.

Pozdrawiam.

PS Czy wgrywanie spolszczenia na steam jest bezpieczne i gra nie zostanie zablokowana?

Oczywiście przywołuję @Scientist.

Opublikowano

Nie jestem pewien ale raczej tak tu masz download jakiegoś spolszczenia

x

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Jeżeli masz Steam po polsku gra też powinna być. Skyrim też niby nie ma polskiej wersji (tak jest na Steamie), a jak kupiłem i włączyłem (ze Steama [mam Steam polski]) to normalnie wszystko po polsku.

Nie polecam wgrywać spolszczenia na gry Steam, bo to buguje pliki gry. Nie powinno Ci zablokować konta.

Opublikowano

Jeżeli masz Steam po polsku gra też powinna być. Skyrim też niby nie ma polskiej wersji (tak jest na Steamie), a jak kupiłem i włączyłem (ze Steama [mam Steam polski]) to normalnie wszystko po polsku.

Nie polecam wgrywać spolszczenia na gry Steam, bo to buguje pliki gry. Nie powinno Ci zablokować konta.

Przecież na steam'ie jest napisane, że skyrim jest w języku polskim :P

Mimo wszystko jeśli nawet buguje pliki to możesz mi dać link do dzialajacego spolszczenia gothica 2 i dodatku? W jaki sposób buguje pliki?

Opublikowano

Przecież na steam'ie jest napisane, że skyrim jest w języku polskim :P

Mimo wszystko jeśli nawet buguje pliki to możesz mi dać link do dzialajacego spolszczenia gothica 2 i dodatku? W jaki sposób buguje pliki?

Ogólnie grzebanie w plikach gry ze Steama jest złe...

Tutaj masz forum Gothica i temat o spolszczeniu do NK:

http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=7628

Niestety chyba go nie znajdziesz. :/

Opublikowano

@Scientist. teraz się tak zastanawiam czy nie kupić gry na cdp.pl, gdzie cena wynosi 8 zł i jest w języku polskim. Co o tym sądzisz?

Pozdrawiam.

Polecam cdp. Zaufani są.

Opłaca się... Bierz. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...