Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciągle mi crash'uje grę...

Jebudumadafaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem ,a mianowicie Tera online wyłącza się. Podczas grania w Tera po kilku minutach gra się zacina i wyłącza się bez żadnych błędów.Dodam,że komputer mam dobry więc przez sprzęt nie jest to spowodowane , ostatnio komp był czyszczony i wymieniałem paste termoprzewodzącą. Tak więc na 100% komp się nie przegrzewa.Ma ktoś jakieś pomysły jak to naprawić?

Opublikowano

Zmniejsz w ustawieniach grafikę na mniejsze, chyba, że masz ustawione na najniższych. Może spróbuj "naprawić" klienta - REPAIR? Uruchamiaj zawsze jako administrator. Masz jakiegoś firewall'a? Jeżeli tak, to dodaj Tere do wyjątków. No nie wiem, dalej ten problem występuje? Bo chyba wczoraj była konserwacja serwerów, itp.

Opublikowano

Powiem ci że dzisiaj tez mi ciągle TERE wywala pogram pare minut i pisze 0 ms i wywala gre i trzeba sie logować od nowa i poza tym mam okropne ściny np. gram i lag na 5 -6 sekund ;/

signature@502084303-mmxxl123@eu@0@1@1101
Opublikowano

Możliwe, że to wina od strony gry/wykonawców. Bo nie pierwszy raz gracze mają problemy z klientem po patchu. Podobnie było, gdy dodali Reaper'a. Jeżeli nie pomoże "repair", zmniejszenie grafiki/ustawień, uruchomienie komputera ponownie lub reinstalacja gry, to pewno wina klienta i naprawią po jakimś czasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...