Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mp3TagEdit - Edytor tagów mp3

DarHor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc... Jest to prostu edytor tagów w plikach mp3. Co Tu dużo pisać, mam nadzieję że się komuś przyda. Jeśli ludzie będą z niej korzystać to w przyszłości mam zamiar dodać automatyczne pobieranie informacji na podstawie (Czegoś tam... Może nazwy pliku? Jeszcze nie wiem :P ). Zmienić wygląd, zrobić autoupdate, oraz możliwe że zrobię jakąś bazę danych do której wszystkie tagi będą zapisywane aby program działał bezbłędnie (Chociaż może tylko dokładniej. Wiem, szalony pomysł). Jednak wielkość bazy zależałaby od ilości użytkowników.  :)

SS:

840661421084979968322.png

Download:

https://www.dropbox.com/s/be474wydxaylnww/TagEdytor.rar?dl=0

Skan:

Nie wiem czemu coś znajduje. o.O Plik ma jedynie zaciemniony kod. Mogę wrzucić jeszcze skan bez zaciemniania. 

Czekam na opinię, krytykę i propozycję. Oraz na zgłoszenie błędów. 

Opublikowano

Mi się nie przyda bo nie robię takich rzeczy, ale pewnie komuś tak. Lepiej wstaw dl na dropboxa to nie wygaśnie

Opublikowano

Windows ma to wszystko ;x Nawet więcej.

A no ma.. Ale to by było trochę męczące przy większej ilości plików, nie sądzisz? Tu masz wyświetlone wszystkie tagi na liście i widzisz których brakuje. Nie trzeba za każdym razem wchodzić we właściwości pliku. Dodatkowo możesz zmienić okładkę, nie wiem nawet czy da się to zrobić bez programu :P. Zgadzam się, " w windowsie " jest więcej opcji ale tam są takie jak: kompozytor, dyrygenci, opis grupy, nastrój etc. Nie wiedziałem czy jest sens to dodawać dodawać chociaż tag nastrój mógłby się przydać. 

Wielkie dzięki za opinię.  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...