Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War Z a wymagania

mrBUFU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zacząłem grać w War Z i niestety musiałem grać na najniższych wymaganiach ale i tak miałem spadki FPS poniżej 20.

Kolega doradził żebym zmniejszył sobie rozdzielczość w grze faktycznie pomogło ale grając na 800x600 nic praktycznie nie widzę.

Czy mógł by ktoś doradzić jaka była by optymalna wartość żebym nie miał za dużych spadków FPS i (tego nie wspomniałem) nie było 2 gigantycznych czarnych pasów z prawej i lewej strony.

Ps.Rozdzielczość ekranu 1900x1080 rozdzielczość gry 800x600

Pozdrawiam

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Opublikowano

Może 1024×768? + wyłącz oreo.

Wybacz kolego, ale oreo to dla mnie ciastko :*

Troszeczkę jaśniej

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Opublikowano

Witam, ostatnio zacząłem grać w War Z i niestety musiałem grać na najniższych wymaganiach ale i tak miałem spadki FPS poniżej 20.

Kolega doradził żebym zmniejszył sobie rozdzielczość w grze faktycznie pomogło ale grając na 800x600 nic praktycznie nie widzę.

Czy mógł by ktoś doradzić jaka była by optymalna wartość żebym nie miał za dużych spadków FPS i (tego nie wspomniałem) nie było 2 gigantycznych czarnych pasów z prawej i lewej strony.

Ps.Rozdzielczość ekranu 1900x1080 rozdzielczość gry 800x600

Pozdrawiam

Jaki masz komp ?

­

Opublikowano

3GB RAM

Karta 512mb

Intel pentium dual core 2,6 GHz

system 64 bitowy

Win 7 ultimate

Wiem że to nie bóg wie jaki komputer ale taką grę powinien uciągnąć.

Nie wiem może dało by się jakoś podkręcić procesor ale informatykiem nie jestem :)

Opublikowano

3g to za mało dla infestation 4 to ponoć minimum.

Procesora lepiej sam nie podkręcaj bo sobie Sajgon z kompem zrobisz.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dołożył bym parę kości ale w  tym boskim komputerze są 2 wejścia :(

Opublikowano

3GB RAM - MAŁO

Karta 512mb - MAŁO PAMIĘCI, ZALEŻY JESZCZE JAKA TO KARTA

Intel pentium dual core 2,6 GHz - SŁABO

Można powiedzieć, że  te 20 fps na TAKI komp, to i tak dużo ;)

Możesz wejść w ustawienia i dać na CUSTOM. Następnie wszystko na LOW / NO, jedynie TEXTURES na MEDIUM. Grafika nie wygląda źle i mniej przycina, jednak cudów się nie spodziewaj. U mnie na takich ustawieniach (custom) chodziło ciut lepiej ;)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...