Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SKARGA ! :D

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EE PANY. Myślicie, że jak napisze do rajotu skarge, że nie dostałem gifta z powodu jednego bana na chat, który równie dobrze mógł by nie być tylko jakiś dzieciak sie spinał i mi z ziomkami jebnął reporta ? Poszła by też wazelina, że gram w tą gre 4lata z przerwami i jakiś prezent dla starych wyjadaczy też się należy, bo co to za sprawiedliwość jak przykładowy Kowalski dostaje gifta, a przez pół roku nic nie grał -_- Myślicie, że da rade ? :v Ktoś próbował  ? :D   Wieem powiecie, że cebula i takie tam, ale sami sobie powiedzcie. Boli jak gracie w ta grę od początku, a jedyny prezent to w 1 i 2 sezonie RP na święta, a jakiś 100% flamer dostanie gifta, bo nikt go nie reportował ? Boli prawda ? U was tez zapewne na "fejsbókach" wysyp jarania się skinami z gifta i natrafienie na "Spirit Guard Udyr" dla jakiegoś noba, który kupił champa, bo "Streamer nim gra" :v Mnie to osobiście wkur**a :D

Opublikowano

Nie było RP w 2 sezonie to raz, dwa to jesteś cebula. Nie chodzi nawet o skina, ale na niektóre rzeczy wolalbym sam zarobić i sobie kupić niż zebrać jak jakiś biedak.. Mnie nic nie w*****a, może dla tego ze dla mnie ja jestem Bogiem tej gry, inni to zwykle noby xD spoko masz znajomych na jebanym fajsbuku jeżeli kazdy się chwali ja bym pomyślał Spoko masz ten skin i tak bym cie rozjebal soraka ad

Opublikowano

Nie dostaniesz gifta jeśli miałeś chat restrict. Po za tym polski support Ci go nie ma prawa nawet nadać ręcznie, bo robi to automat.

@1361622928-U485574.pngAdrianovskyy wow, jeśli jesteś tak dobrze poinformowany jak działa ich system to szacunek. Zapytam czy to faktycznie tak działa ;)

Opublikowano

@Eryk jak by był jakiś błąd i byś faktycznie nie miał żadnej restrykcji czy bana w sezonie 4 i byś nie dostał gift'a to ci moga dać ręcznie bo mają takie

uprawnienia i pluginy żeby to sprawdzać

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

@Eryk jak by był jakiś błąd i byś faktycznie nie miał żadnej restrykcji czy bana w sezonie 4 i byś nie dostał gift'a to ci moga dać ręcznie bo mają takie

uprawnienia i pluginy żeby to sprawdzać

XDDDDDDDDDDDDDDD

nie mają, większość to automat z supportu, tak samo jak nie mają prawa dac bana, zreszta ja na smurfie 12lvl 14 champow dostalem nic, chodz gralem kilka razy w 2014 i nie mialem ZADNEGO bana czy chat restricta i nie placze

­

Opublikowano

4 lata, stary wyjadacz w :Rh2Vu6O.png  l7rwK5r.jpg

@top

Rito ma to w d***e, odpisuja formulka. Jebie ich to czy wydales 100000 na konto, 5 lata swojego zycia i nie dostales swojego wymarzonego gifta za FREE

ZkPF6Gq.jpg 

Mozesz probowac, szanse sa liche, chociaz zgadzam sie z toba... W 99%

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@albicoolvod przepiękna cebulka <3

Zawsze spróbować warto napisać, w każdej sprawie zawsze pisze i niekiedy przytrafi się jakaś miła osoba to można z nią normalnie popisać, ale zazwyczaj odpisują w takich sprawach z gotowej formuły lub po prostu "Twoje konto miało w 2014 roku restrykcję i niestety nie otrzymasz nagrody".­

Opublikowano

4 lata, stary wyjadacz w :Rh2Vu6O.png  l7rwK5r.jpg

@top

Rito ma to w d***e, odpisuja formulka. Jebie ich to czy wydales 100000 na konto, 5 lata swojego zycia i nie dostales swojego wymarzonego gifta za FREE

ZkPF6Gq.jpg 

Mozesz probowac, szanse sa liche, chociaz zgadzam sie z toba... W 99%

Nie każdy nakurfiał te 4lata w lola :) Zresztą... Konto mam 4lata, a z przerwami gram 2lata (co zamieściłem w poście, ale najwidoczniej czytanie R.I.P :) ) Sooo... SAK MAJ DIK :*

Dobra lepiej mi powiedzcie do kiedy rozdają te gifty, bo pluje na was hejterzy i oczekuje odpowiedzi :v

Opublikowano

Nie każdy nakurfiał te 4lata w lola :) Zresztą... Konto mam 4lata, a z przerwami gram 2lata (co zamieściłem w poście, ale najwidoczniej czytanie R.I.P :) ) Sooo... SAK MAJ DIK :*

Dobra lepiej mi powiedzcie do kiedy rozdają te gifty, bo pluje na was hejterzy i oczekuje odpowiedzi :v

SAK MAJ DIK XDD jebłem, co za dres z gimbazy XDD

Pluć to na ciebie może ojciec, widać XDD

Nie wiadomo do kiedy rozdają prezenty, a ta cebulacka wypowiedź w pierwszym poście nic nie pomoże, czasem się ciesze, że rito nie daje skinów biedako-cebulom.

Opublikowano

Ja miałem bana na czat i bana w grze. Gram praktycznie od bety LoL'a więc stara dupa już ze mnie. Co do gifta myślałem, że ominie mnie takowa niespodziewanka lecz dostałem na obydwóch kontach (oba takie same problemy). Nic się nie martwcie. Ja średnio na mecz mam 11/9 reportów a ban dostałem za leave (robili linie telefoniczną i prądem się bawili). Tak więc DONT WORRY and be PATIENT.

Opublikowano

­

Nie dostaniesz gifta jeśli miałeś chat restrict. Po za tym polski support Ci go nie ma prawa nawet nadać ręcznie, bo robi to automat.

@1361622928-U485574.pngAdrianovskyy wow, jeśli jesteś tak dobrze poinformowany jak działa ich system to szacunek. Zapytam czy to faktycznie tak działa ;)

Miałem blokadę na chat od początku sezonu na 3.000 gier i dostałem gifta. ;)

/topic

Rozdają gifty do końca stycznia, nie pisz

Opublikowano

­

Doprawdy? Miałem blokadę na chat od początku sezonu na 3.000 gier i dostałem gifta. ;)

"Jeżeli nie otrzymaliście ograniczenia czatu, rankingowego, 14-dniowego lub stałego bana w 2014 roku i spełniliście wymagania do otrzymania tajemniczego prezentu (poziom 5. lub wyższy i przynajmniej 10 nieposiadanych skórek), jesteście na liście!"

No to co ja Ci poradzę, gratuluję. Nie mam argumentu na Twoją wypowiedź jeśli Riot działa wbrew swoim informacjom :)

Opublikowano

@Eryk niestety welcome to rito aka z*****a firma. Na smurfie gdzie miałem z 2/3 restrykcje po 100+ gier dostałem gift'a a na

mainie gdzie konto nie było karanae od dobrych 2 lat nie mam nic ale poczekam do końca tego tygodnia.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

SAK MAJ DIK XDD jebłem, co za dres z gimbazy XDD

Pluć to na ciebie może ojciec, widać XDD

Nie wiadomo do kiedy rozdają prezenty, a ta cebulacka wypowiedź w pierwszym poście nic nie pomoże, czasem się ciesze, że rito nie daje skinów biedako-cebulom.

Możesz już usunąć konto na mpc pieprzony buraku ze wsi. Jeżeli nie potrafisz wyczuć sarkazmu to nie moja wina. Aktualnie wyczuwam u Ciebie ból dupy (że też piszę do Ciebie z formą grzecznościową.. phi. Zapewne nie wiesz co to jest tak samo jak sarkazm :v) wiec daje instrukcje start>zamknij>idź porobić coś na dworze póki ładna pogoda.

Hmm skoro do stycznia to poczekam. Dziwne, bo na innym koncie z 15lvl na którym nie miałem żadnego reporta ani nic nie dostałem jeszcze gifta. Na main w sumie sie chyba nie spodziewam, ale jak czytam niektóre odpowiedzi to riot nieźle nagina zasady ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziwne na smurfie gdzie uzywalem exploitów na ult 1 lvl i botrk i wychodziłem z gry dostając bany dostałem gifta a na mainie gdzie nawet nic prawie na czacie nie pisałem nie dostałem nic. Dat rito.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...