Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Nexon Cash [ NX ] za Skiny i klucze do CS:GO, Gry na steam, PSC, Przelewy

Pba47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AKTUALNA LICZBA NEXON CASH: 25.300

1. Nazwa rzeczy:

Sprzedam wirtualną gotówkę wspólną dla wszystkich gier Nexona (NX) w formie giftu. 

2. Metoda kontaktu:

Zalecam kontakt przez steam jeśli komuś zależy na czasie. Link do profilu: http://steamcommunity.com/profiles/76561198030011137/

lub PM na forum.

Od razu mówię, że w tygodniu jestem mniej aktywny niż w weekendy.

3. Opis:

Sprzedam powyżej podaną liczbę nx w formie giftu w grze Nexona. Nexon Cash są przypisane do konta ogólnego Nexon. Celuję głównie w graczy gry Combat Arms, ale nie widzę przeszkody na przekazanie ich w innej grze jeśli ktoś mi wytłumaczy jak to zrobić. Po dogadaniu się osoba podaje mi swój nick i to co chce dostać do zakupionej kwoty wymienionej kwoty. Jeśli osoba poda mi rzeczy o wartości np. 9500 nx, a zakupi 10 000 to pozostałe NX przepadają.

Nie wiem jak jest w innych grach Nexona, ale rzeczy które przesyłam za pomocą giftu w CA nie znikają póki nie wyciągniesz ich z inboxa  :)

Każdą transakcję będę nagrywał, aby później były dowody dla pozytywnej lub negatywnej opinii o kupującym lub do sprostowania w czasie wystąpienia jakichkolwiek problemów. Jeśli ktoś chce, to mogę siedzieć z daną osobą na TS3 podczas transakcji.

Jestem uczciwą osobą, więc oczekuję tego samego. Wszelkie oszustwa będą zgłoszone odpowiednim organom ścigania.

4. Kwota

1€ = 1000NX

Bazuję na cenach z oficjalnej strony Nexoneu.com zakupowanych poprzez przelew bankowy.

Ceny z € na zł przeliczam po aktualnym kursie waluty

Formy płatności: 

Skiny i klucze do CS:GO, Gry na steam, PSC, Przelewy, PayPal

//Edit: Interesują mnie również konta steam. Będą one wyceniane przez mnie.

Zapraszam do kontaktu ;)

5. Dodatkowe informacje.

Nie posiadam nieograniczonej liczby NX na koncie.

Aktualną liczbę NX jaką mam do sprzedania zobaczycie na górze postu.

Jeśli ktoś jest zainteresowany kwotą większą niż podana, to proszę pisać do mnie w celu ugadania się.

Uwaga! Nie wszystkie gry na steam mogą mi się spodobać, więc nie każdą taką ofertę przyjmę. Jeśli ktoś nie ma konkretnej gry to wskażę mu jaką grę ma wykupić.

Podany poniżej screen pokazuje kwotę NX w dniu, którym wystawiłem to ogłoszenie.

Aktualna kwota ( jeśli inna ) znajduje się na górze postu.

post-850736-0-65952900-1421073661_thumb.jpg

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

This guy is amazing :) Kupiłem od niego NX i naprawde polecam. Miła szybka obsługa bez jakichkolwiek komplikacji :)

Z góry gościa polecam.

Pzdr.

Opublikowano

Pierwsza osoba która kupi powyżej 4000nx dostanie coś w gratisie :)

76561198030011137.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualna ilość nx do sprzedaży: 

22.580

76561198030011137.png

Opublikowano

Tak. Potwierdzam.

Uczciwy trader.

Nie mam filmiku bo mi się zepsuło coś nagranie.

Może jakoś odratuję i wrzucę.

25.300 nx na koncie

76561198030011137.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...