Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na L# - najlepsze połączenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie połączenia polecacie na poziomie platyna/diament na bota ? 

Ja osobiscie preferuje tristana morgana

PS: Szukam kogoś do duo EU Nordic Platyna 1/2/3/4/5

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Chyba ezem nigdy nie graliście...

Marksman i 3/4 Q trafiasz, w late co 2.6s. robisz nawet po 700 dmg :] Przeciwny adc idzie na 3/4 Q..

Blue build

najpierw łezke, muramane z niej, potem możesz kw. miecz dla lepszego dmg żeby nie odstawać z dmg w early, lodową rękawicę m.in. dla slowa, z kw robisz krwiopijca, potem last whisper i infinity edge :]

3/4 meczy ostro kerujesz

Moje ostatnie mecze m.in z takimi statami:

33/10/15 win,

16/7/11 win,

12/2/6 win,

14/4/2 win,

10/5/8 lose.

Jak masz ogar team bez trolli, afkerów masz prawie 100% szans jak ogarniesz eza na wina :]

Edit. Do tego odpalasz baseulta i w niektórych meczach masz po 2,3 czasami i więcej killi dzięki temu. Jak trafi ci się jakiś fiddle/ziggs bez armorów to przy każdym jego powrocie do bazy z niskim poziomem hp bedziesz mial killa ;]

Opublikowano

Chyba ezem nigdy nie graliście...

Marksman i 3/4 Q trafiasz, w late co 2.6s. robisz nawet po 700 dmg :] Przeciwny adc idzie na 3/4 Q..

Blue build

najpierw łezke, muramane z niej, potem możesz kw. miecz dla lepszego dmg żeby nie odstawać z dmg w early, lodową rękawicę m.in. dla slowa, z kw robisz krwiopijca, potem last whisper i infinity edge :]

3/4 meczy ostro kerujesz

Moje ostatnie mecze m.in z takimi statami:

33/10/15 win,

16/7/11 win,

12/2/6 win,

14/4/2 win,

10/5/8 lose.

Jak masz ogar team bez trolli, afkerów masz prawie 100% szans jak ogarniesz eza na wina :]

Edit. Do tego odpalasz baseulta i w niektórych meczach masz po 2,3 czasami i więcej killi dzięki temu. Jak trafi ci się jakiś fiddle/ziggs bez armorów to przy każdym jego powrocie do bazy z niskim poziomem hp bedziesz mial killa ;]

I dostaniesz bana za exploita. :)

Opublikowano

@Chrupacz gdzie masz tutaj exploit? Chyba, że się coś zmieniło po 2 miesiącach.

recalltracker to exploit 

w sumie faktycznie janna wydaje sie byc spoko :D

eza widze bede musial wiecej potestowac :D 

29.png

Opublikowano

Pierwsze słyszę żeby był to exploit. Grałem z baseult3 na jinx. Dlaczego wcześniej nikt nie wspomniał albo nie oznaczył tego skryptu jako zagrożenie wykrycia ze względu na exploit? Brak kompetencji czy celowe działanie doprowadzające do bana?

Myślałem, że po serii banów ocaliłem swoje konto. Jednak exploity są wykrywalne, więc pewnie takiego bana wyłapie przy następnym banvawe. Super.

Opublikowano

Pierwsze słyszę żeby był to exploit. Grałem z baseult3 na jinx. Dlaczego wcześniej nikt nie wspomniał albo nie oznaczył tego skryptu jako zagrożenie wykrycia ze względu na exploit? Brak kompetencji czy celowe działanie doprowadzające do bana?

Myślałem, że po serii banów ocaliłem swoje konto. Jednak exploity są wykrywalne, więc pewnie takiego bana wyłapie przy następnym banvawe. Super.

Zarobisz bana szybko zgłoszą cię że waliłeś ulti na respa i zabijałeś... 0 wizji nie wiesz, że wróg się cofa.. i j*b...

Opublikowano

No właśnie. Gdybym wiedział, że to exploit nigdy bym tego nie odpalił. Brak słów. Szkoda mojego main konta :) Pożyjemy zobaczymy, może uda mi się ocalić konto jakimś cudem ;)

Opublikowano

Zarobisz bana szybko zgłoszą cię że waliłeś ulti na respa i zabijałeś... 0 wizji nie wiesz, że wróg się cofa.. i j*b...

90% wrogów to debile z IQ -10. 

Po 1. może mam tam wizję?;o

Po 2. może ja smurfuje i mam takiego skilla?xD

Pozdro.

Może w mocnym diamencie+ pomyślą i nagrają, że nie miałeś wizji.

Opublikowano

Reporty to jedno. Ale czy Riot nie wykryje exploita bez pomocy użytkowników którzy zreportują?

jak ktoś nagra filmik z twoim ''cudownym wyczuciem'' to masz bana 

@topic,

a co sadzicie o threshu na supporcie ? 

29.png

Opublikowano

Siema jak szukasz do duo to ja moge , na mainie diament a na smurfie p5 ;) . Podaj nick . A najlepsze duo to dla mn braum/kalsita oczywiście na skryptach

sIbMQDw.png

Opublikowano

I dostaniesz bana za exploita. :)

Jak mnie takie gówno - posty denerwują.. Na prawdę...

Nic nie wiem na ten temat, ale się wypowiem :]

JAKI EXPLOIT kolego?

Baseult to exploit? xD

Wyjdź jeśli masz dalej gadać ludziom głupoty..

Ban za to, że strzelasz w ich spawn i czasami zabijasz xD wcale nie mozesz tego zrobic bez skryptu.. Wystarczy ze patrzysz kiedy zaczyna sie recallowac, po chwili strzelasz, raz trafisz, raz nie... Jaki exploit?

Wytłumacz mi, udowodnij, a dopiero pisz takie glupoty :]

Ps. powinien być ban albo coś za sianie fermentu..

Opublikowano

Jak mnie takie gówno - posty denerwują.. Na prawdę...

Nic nie wiem na ten temat, ale się wypowiem :]

JAKI EXPLOIT kolego?

Baseult to exploit? xD

Wyjdź jeśli masz dalej gadać ludziom głupoty..

Ban za to, że strzelasz w ich spawn i czasami zabijasz xD wcale nie mozesz tego zrobic bez skryptu.. Wystarczy ze patrzysz kiedy zaczyna sie recallowac, po chwili strzelasz, raz trafisz, raz nie... Jaki exploit?

Wytłumacz mi, udowodnij, a dopiero pisz takie glupoty :]

Ps. powinien być ban albo coś za sianie fermentu..

Baseult wykorzystuje recallexploit, gdy Twój przeciwnik jest w FOW i tak wiesz kiedy się cofa do bazy / anuluje recall / cofnął się.

Za samego recallexploit'a nie ma szans na otrzymanie bana.

@topic

Fedleona + Kalista od Hellsinga

Support.exe Morgana + Jinx od Sebastiana.

QUhIR7.png

Opublikowano

Baseult wykorzystuje recallexploit, gdy Twój przeciwnik jest w FOW i tak wiesz kiedy się cofa do bazy / anuluje recall / cofnął się.

Za samego recallexploit'a nie ma szans na otrzymanie bana.

@topic

Fedleona + Kalista od Hellsinga

Support.exe Morgana + Jinx od Sebastiana.

Własnie.. nie ma szansy za to na bana.. A co on napisał? Że dostaniesz bana za to, że strzelasz na ich spawn :]

Więc mam rację :]

Opublikowano

Własnie.. nie ma szansy za to na bana.. A co on napisał? Że dostaniesz bana za to, że strzelasz na ich spawn :]

Więc mam rację :]

Baseult3 masz strzelisz na respa zabijesz ktoś cię nagrał i lecisz... Zobacz co napisałeś "baseult3" huh... on ci strzeli na respa... Automatycznie.. Czytaj 2 razy co piszesz..

@HeheheM wytłumaczył na jakiej zasadzie działa Recallexploit, a baseult3 to samo wykorzystyje i AUTOMATYCZNIE strzela...

Opublikowano

recalltracker to exploit 

w sumie faktycznie janna wydaje sie byc spoko :D

eza widze bede musial wiecej potestowac :D

mam nadzieje rze ci pomoge , a wiec

proponuje ci casiopeie oraz , activator , evade , i morzesz tez base ulta 3 wziaść bo informuje nas o tym czy ktos wraca czy nie , wiec to tez jest przydatne .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...