Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam dobrego dostawcy internetu. Internet do 20mb/s nie mniej jak 5mb/s, transfer nielimitowany.

Mam z netii, lecz chcę zrezygnować.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

A dlaczego chcesz zrezygnować? Ja jestem klientem Netii od ładnych kilku lat i nigdy nie miałem z nimi większych problemów, najwyżej jakieś drobne usterki, ale to zawsze następnego dnia przyjeżdżał technik i po sprawie.

Opublikowano

Ja mam neostrade i masakra, jednak jest to chyba spowodane moim położeniem. Zakupione 10 mb/s pobiera mi maksymalnie 1/mb..

Co do neta, jeżeli masz dostęp sprawdź upc lub vectra.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

@Kodzi12 upc nie sięga, a vectra nie wiem.

A dlaczego chcesz zrezygnować? Ja jestem klientem Netii od ładnych kilku lat i nigdy nie miałem z nimi większych problemów, najwyżej jakieś drobne usterki, ale to zawsze następnego dnia przyjeżdżał technik i po sprawie.

Mam wykupione 20mb/s i przez ok 2 lata śmigało, teraz od ponad 3 miesięcy mam nawet 0.5mb/s

Opublikowano

@Kodzi12 upc nie sięga, a vectra nie wiem.

Mam wykupione 20mb/s i przez ok 2 lata śmigało, teraz od ponad 3 miesięcy mam nawet 0.5mb/s

Podaj miasto, a postaram się pomóc.

Opublikowano

Sprawdź Nowanet, pierwsze słysze, no ale nie pochodze z tamtych stron. 

Jeżeli to nie będzie, to pozostaje sprawdzić nesotrade.. lepsza chyba od netii. (Porównanie znajomości)

@Edit

Zostaje dodatkowo jeszcze derkom internet.

Opublikowano

@Kodzi12 Neostradę mieliśmy kiedyś, była okropna.

Zakładają nam światłowody ;)

W Nowanet żeby wziąć internet musi być telefon stacjonarny, a ja właśnie chcę internet w miarę tani i żeby była możliwość zrezygnowania z telefonu.

Opublikowano

@Kodzi12 Neostradę mieliśmy kiedyś, była okropna.

Zakładają nam światłowody ;)

W Nowanet żeby wziąć internet musi być telefon stacjonarny, a ja właśnie chcę internet w miarę tani i żeby była możliwość zrezygnowania z telefonu.

Jeżeli mają być światłowody, to poszukaj radiówki.

Jeśli mogę się spytać, na czym polegał problem z neostradą? Jeżeli nie mieliście takiego łącza jaki chcieliście mieć, to teraz możecie.

Łączność bardzo często w Polsce utrudnia takie rzeczy.

Opublikowano

Ja mam neostrade i masakra, jednak jest to chyba spowodane moim położeniem. Zakupione 10 mb/s pobiera mi maksymalnie 1/mb..

Co do neta, jeżeli masz dostęp sprawdź upc lub vectra.

No to prawidłową neo masz i tak było w umowie, kupiłeś 10Mb/s i nażekasz że download masz 1MB/s, poczytaj o tym.

@top

Spróbuj popytać o vectre i neo. Vectra jest tylko na dużych osiedlach.

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

No to prawidłową neo masz i tak było w umowie, kupiłeś 10Mb/s i nażekasz że download masz 1MB/s, poczytaj o tym.

@top

Spróbuj popytać o vectre i neo. Vectra jest tylko na dużych osiedlach.

Jeżeli mają być światłowody, to poszukaj radiówki.

Jeśli mogę się spytać, na czym polegał problem z neostradą? Jeżeli nie mieliście takiego łącza jaki chcieliście mieć, to teraz możecie.

Łączność bardzo często w Polsce utrudnia takie rzeczy.

Często były przerwy techniczne, ale podstawowym problemem jakim miałem z neostradą to to samo co mam z netią. Wykupione np. 10 mb/s a jest 1mb/s. Nie działała jak powinna.

Opublikowano

Często były przerwy techniczne, ale podstawowym problemem jakim miałem z neostradą to to samo co mam z netią. Wykupione np. 10 mb/s a jest 1mb/s. Nie działała jak powinna.

CZYLI TAK JAK POWINNO BYĆ ŁOMIE!!!!!!

KUPIŁEŚ INTERNET 10 MEGABITÓW I NARZEKASZ ŻE MASZ INTERNET 1MEGABAJT!!!!!

JAK COŚ POBIERASZ TO MASZ PRĘDKOŚĆ 1MB/s A MB TO SKRÓT OD 1MEGABAJT. 10MEGABITÓW TO OKOŁO JEDEN MEGABAJT.

W GIMNAZJUM JUŻ TEGO UCZĄ! POLECAM TO JAK NIE UMIESZ http://www.jednostek-miary.info/przelicz+Bit+na+Bajt.php A JAK NIE UMIESZ TO MASZ PODANE NA TACY

4OmTdnr.png

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Nie spinaj skoro już się wyjaśniło. Miałeś mu podać dostawce, nie obliczenia.. Teraz przerw jest mało. Spróbuj z Neostrada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...