Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam.

Dlaczego ? Ponieważ Co parę dni/tygodni są nowe edycje + rozdawanie ze strony administracji znajomym KOXY/TNT i te sprawy....

I najgorsze Co może być to event z friko VIP/EVIP i inne rangi  :).

Nie chcesz tracić czasu na marne ? Nie wchodź proste...

Opublikowano

@bekir1231

Tak było kiedyś teraz już tak nie ma :) Teraz była nowa edycja ponieważ ta lekko nie wypaliła :) Mogę ci zagwarantować że ten serwer wypali i jeszcze będziesz na nim grał :D Ale to tylko moje przekonania do tego co teraz robię :3

Opublikowano

Nie polecam.
- Nie mam zamiaru się tu wypowiadać, z tegu względu że będę tak zwane "z hejtowany" przez podstawówko-administracje xfast..

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

@MCBloomy

"podstawówko-administracje xfast" Tu ku*** ch*** zaj**** tutaj też masz je*** mi temat i hejtować? 17/30 lat podstawówka? Pff... Naucz się liczyć i nie przychodź mi z tym twoim kolegą diaxffferem który zresztą już tu był O może robię lepszy serwer od twojego i już ci du** spina? Ha lepiej idź hejtować gdzieś indziej a z mojego temat wyp*******

Ps. Przepraszam za słownictwo ale ile można wytrzymać... .

Opublikowano

@TheMasterOfMPC haha ale ten serwerk oraz ty jestescie smieszni, typowy paytowin: min. Vip ma fly i prot 10, placze w tym momencie.... prot 10 i fly no ciekawe , na serwerze nie ma nic autorskiego po za skryptami i essentialem. NIE POLECAM! Dobranoc

1KOBv.png

Opublikowano

@MCBloomy

"podstawówko-administracje xfast" Tu ku*** ch*** zaj**** tutaj też masz je*** mi temat i hejtować? 17/30 lat podstawówka? Pff... Naucz się liczyć i nie przychodź mi z tym twoim kolegą diaxffferem który zresztą już tu był O może robię lepszy serwer od twojego i już ci du** spina? Ha lepiej idź hejtować gdzieś indziej a z mojego temat wyp*******

Ps. Przepraszam za słownictwo ale ile można wytrzymać... .

Czyli tak, widać wasz poziom.. na chu* przeklinasz?

Bulwersujesz się o majnkrafta? naprawdę? prawdopodobnie  jesteś schizofrenikiem, dzieckiem "majnkrafta" nie uczącą się, sprowadzającą obelgi na swój temat.

- "17/30" Jeżeli masz 17 lat, dlaczego twoja pisownia jest naganna? (Kto niby u was ma 30 lat?)

Mam "wyp***'" z tego tematu? dlaczego? to jest internet, proszę wygon mnie, zbanuj drogi administratorze..

#jesteś tępy jak cała twa administracji #eldo

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

@MCBloomy Dobrze jeżeli tak chcesz to komentuj sobie tematy nawet nie biorę cię pod uwagę ;p I nie wiesz nic o moim życiu.
@ref Zaraz dodam masę nowości jakie zachęca :) (@Galador256)

Ps.

• Lokacja:Penisowo Wielkie
Opublikowano

@MCBloomy Dobrze jeżeli tak chcesz to komentuj sobie tematy nawet nie biorę cię pod uwagę ;p I nie wiesz nic o moim życiu.

@ref Zaraz dodam masę nowości jakie zachęca :) (@Galador256)

Ps.

• Lokacja:Penisowo Wielkie

"nie biorę cię pod uwagę" - Pardon, to ty kląłeś na moją osobę, z powodu że "napisałem że serwer mi się nie podoba", jeżeli coś piszesz, myśl pierw, potem pisz..

"I nie wiesz nic o moim życiu" - Prawda nic nie wiem, ale wiem jedno, że nie posiadasz za grama kultury, i nie umiesz interpunkcji,gramatyki.. To wiem..

Ps.

• Hobby:▪ Optymalizacja:

» Silniki, Pluginy.

▪ Pisanie:

» Skripty.

▪ Ochrona:

» Zabezpieczenia serwerow.

• HAHAHAHA xD ROZJEBAŁEŚ MNIE xD

Opublikowano

@MCBloomy
- interpunkcji,gramatyki piszę się: interpunkcji, gramatyki

-  "HAHAHAHA xD ROZJEBAŁEŚ MNIE xD" nie rozumie skoro lubię to robić i to potrafię a jest miejsce żeby to napisać to czemu nie? ;o
- To jest internet ja nie piszę jakiegoś referatu :O Tylko odpowiadam szybko na każde pytanie zadane tutaj w temacie oczywiście w grze staram się tego przestrzegać.
- "nie posiadasz za grama kultury" to ja mam być kulturalny względem ciebie? Kulturalnie zachowuję się do innych osób graczy, użytkowników tego forum ale na pewno nie do ciebie.
- "To wiem.." pisze się 3x (.) a nie 2 można 4 ale np. To wiem... . W takim stylu ;c
Chyba już opisałem wszystko co napisałeś.
Ps. Dzięki za @ref tematu :) Przynajmniej w tym pomagasz.

Opublikowano

serwer to gowno  , nieogar administracja , spawny budowane w  2min : //copy //replace 90 . //paste : , gildie nieausorskie , drop taki sobie , serwer nic nie ma najzwyczajnego : ocena 1/8

Opublikowano

A ty się u mnie reklamujesz? :O + spawn z neta twoje gildie też z neta + twoja ortografia + twój tym bardziej moja ocena twojego 1/11 , co to ma byc ??? GILDIE WASZE SA by dzykoysa ! spawn robiony w 2min , orto twoje na poziomie 5latka twoja ocena : 1/100

Opublikowano

@2up czlowieku u Ciebie wszystko jest z neta, jak chcesz wymienie Ci kazdy plugin: min. Skripty, funnyguilds, essentials i inne podstawowe, nawet coloredsings( jestes gownem a nie doswiadczonym, kolorowe pisanie na tabliczkach jest w essentials a nie musisz serwer jakimis gownami dodawac :*) widze te twoje serwery z 3 lat a raptem skryptow sie nauczyles pisac, a wmawiasz ludziom, ze jeszcze plg potrafisz... .

Pisane z tel.

1KOBv.png

Opublikowano

Serwery fajny wygrałem rekrutacje na helpera, ale administracja sobie ubzdurała że pomagam innym gildiom zbanowała mnie i zdegradowła z stanowiska.......

Pozdro ~ Thorus123 -.-

Opublikowano

@MCBloomy

- interpunkcji,gramatyki piszę się: interpunkcji, gramatyki

-  "HAHAHAHA xD ROZJEBAŁEŚ MNIE xD" nie rozumie skoro lubię to robić i to potrafię a jest miejsce żeby to napisać to czemu nie? ;o

- To jest internet ja nie piszę jakiegoś referatu :O Tylko odpowiadam szybko na każde pytanie zadane tutaj w temacie oczywiście w grze staram się tego przestrzegać.

- "nie posiadasz za grama kultury" to ja mam być kulturalny względem ciebie? Kulturalnie zachowuję się do innych osób graczy, użytkowników tego forum ale na pewno nie do ciebie.

- "To wiem.." pisze się 3x (.) a nie 2 można 4 ale np. To wiem... . W takim stylu ;c

Chyba już opisałem wszystko co napisałeś.

Ps. Dzięki za @ref tematu :) Przynajmniej w tym pomagasz.

- Jesteś kompletnym idiotom, dobrze napisałem a ty zwracasz mi uwagę? hehłem.

- Napisałeś że interesują Cię pluginy, skrypty, czyli jesteś developerem tak? haha xddd

- Kulturę powinieneś mieć do każdej osoby, bez wyjątków, widziałem twoje posty, i dużooo dużoo osób za twoją osobą nie przepada..

#id*ots everywhere

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...