Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quantus Online | 8D | 30x | Job-Based | Long-Term | Silk/Hour | OPEN 12.01.2015 | 18:00 GMT +1

N4TiV3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

akjfd.jpg

L8Ebh.png

OPEN DZIŚ 12.01.2015 O GODZINIE 6 PM GMT +1 ( 18:00 GMT +1 )

L8Ebh.png

WSTĘP

Quantus online - jest to serwer stworzony, po to by się przyjemnie grało i był przyjemnym miejscem do gry dla każdego. Ten serwer jest zrobiony na podstawie doświadczenia, zebranego przez samych graczy, więc możesz nam zaufać - nie będziesz rozczarowany. Podczas tworzenia servera,  głównym celem było doszlifować każdy mały kawałek, aby server był doskonały , więc gra będzie całkowicie zrównoważona i sprawiedliwa. Naszym największym pragnieniem jest to, by gracze mieli swoje miejsce w grze i chcemy spełnić ich oczekiwania. 

L8Ebh.png

LINKI

nMCph.png
http://onquantus.com/
wqc4kxi2.png
http://onquantus.com/?pg=downloads
fnq6eumq.png
http://onquantus.com/?pg=register
L8Ebh.png
RATY

6b21e0c73ddaa.jpg
L8Ebh.png
WAŻNE

e811262845e10.jpg
L8Ebh.png
FUNKCJE
fb9328ade3713.jpg

f2efec0c97e0a.jpg

2afedf7e32e30.jpg

9f278bc017abb.jpg

f1643d84736e5.jpg

296bf5ac8f750.jpg

890e7f2bda796.jpg

018bc900101a4.jpg
L8Ebh.png
ZMIANY W SKILLACH
0ff49132f8014.jpg

MNIEJSZE ZMIANY
cb3e1484c1b72.jpg

RULES
678450b5c843f.jpg
L8Ebh.png
TEAM

9bcdfda9718c7.png

Opublikowano

ten server chodzi? Pobrałem z oficjalnego downloadu wypakowałem uruchamiam i co? nic. Wyświetla się tylko przycisk exit razem z całym launcherem, zadnych opcji nic, startu brak, nie patchuje sie. Próbowałem przez sro_client albo przez loadera, uruchamia się, pokazuje się ten prostokącik z nazwą serwera, w czasie którego gra się powinna ładować, i może tak stać i stać :D

Opublikowano

Serwer jest aktualnie off, wszedłem 2min przed wyłączeniem, więc nie wiem, czy zaplanowana inspa, czy nie, ale na epvp ludzie nie marudzą, więc raczej zaplanowana :)

sensei_logo.png

Opublikowano

ok to wszystko wyjasnia, jak wchodziłem na stronkę pisało że jest 300 czy ilestam osob online, dlatego bylem w szoku :D dzieki za pomoc w każdym bądź razie :D

Opublikowano

mam pytanie czemu mbot nie chce sie wlaczyc wlaczam mbota po pobraniu net freemwork4 net odpalam i wyswietla ze brakuje mi tego pliku mscvs cos tam 100 dll pobieram to wklejam w folder system32 i dalej to samo ;/

Nowicjusz
Opublikowano

server jest spoko, nawet wiecej niz spoko pierwszy od dawna gdzie jest troche ciezko  i nie ma wszystkiego odrazu:) pozdrawiam. guild AnaboliC pm Cazzidy, LuckyStrike, Banshee. wymagamy ts3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...