Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena konta

DastiaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to ten dział, ale w razie potrzeby proszę o przeniesienie. Wiem, że jest zakazany handel na forum alepotrzebuję wyceny konta, ponieważ nie mam zamiaru już na nim grać i chce się go pozbyć. I teraz pytanie czy bardziej opłaca się sprzedawać na allegro czy próbować wymieniać na jakieś skiny w csie? Opis konta:

Skórki:
King Tryndamere
The Mighty Jax

Darmowa do trist
Darmowa do alistara

Victorius elise

Victorius Morgana

Postaci:
Alistar, Amumu, Annie, Blitz, Cait, Cho, Corki, Diana, Mundo, Draven, Elise, Eve, Ez, Fiddl, Fizz, Garen, Gragas, Hecarim, Irelia, Jax, Jinx, Kassadin, Kayle, Leblanc, Lee, Lulu, Malphite, Master, Morgana, Nasus, Nida, Nunu, Poppy, Rengar, Riven, Ryze, Shaco, Sivir, Soraka, Talon, Teemo, Trist, Trynda, Tf, Twitch, Udyr, Vayne, Warwick, Xin, Yasuo, Zed.

Są prawie pełne runy pod ad i niedokończone pod AP.

Konto jest w Diamencie IV, 337 RP, 2465. Nie mam zamiaru oszukiwać na tym koncie bo nie jest to moje głowne i chce sie go tylko pozbyć. W miare potrzeby moge wbić wyższe elo ale wolałbym tego nie robić. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...