Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta Allegro

Karol201999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca sie kupic konto na allegro ponieważ straciłem ;p  konto i chciałbym zakupic konto   ?? jaka mam pewność ze nie dostanie bana te konto ??  a 2  podajcie najlepsze konta na allegro do 200 zł najbardziej oplacalne :D

Opublikowano

Moim zdaniem większe prawdopodobieństwo to odzyskanie konta przez sprzedającego niż dostanie bana.A jeśli masz 200PLN na konto to już lepiej załóż nowe i kup boosty,

Opublikowano

tylko ze na tym koncie co chce kupic jest 100 skinów a na  moim od nowa nie chce wydawać kasy na skiny i tak juz jestem zdenerwowany i nigdy nie odpale dopalaczy na koncie .. 

Opublikowano

Jak dla mnie ta właśnie liczba 100 skinów daje bardziej do myślenia o odzyskaniu konta.

100 skinów licząc że średnio 20PLN wychodzi za jeden to jest to 2000 PLN więc nie widzę sensu sprzedawania go za ''marne'' 200 PLN.

Opublikowano

Rób już jak uważasz ja dałem Ci rade,ale może ktoś inny ma jakieś inne zdanie i może pomoże Ci w inny sposób.Pozdrawiam

Rekrut
Opublikowano

szukaj osoby, która ciągle sprzedaje coś na allegro ma 100% pozytywów w dużej liczbie komentarzy, takiej osobie nie będzie się opłacało dostać negatywa za głupie konto, kup jest z e mailem przypisanym do konta, masz jego imie nazwisko adres wiec nie ma opcji zeby cie oszukal ;]

Opublikowano

Ja chce sprzedac passy do konta, okolo 44skinow silver 5 (i tak niedlugo reset) wiecej mozeez zobaczyc w watku "prosba o wycene konta"

Nawet moge wystawic na allegro jesli bylaby taka potrzeba

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...