Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client PompaMT2

Mizutsuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby mi ktoś pomóc z clientem pompy? 

otóż gdy wyłącze albo zamknie się sam client, nie moge go włączyć ponownie. Poprostu po klikaniu na patcher jak i na pompa.exe nic sie poprostu nie dzieje.

Opublikowano

w procesach go wylacz bo moim zdaniem to jakis przekret z tym klientem ale nwm bo jak go wylaczam to zostaje w procesach i poki tego procesu nie zamkne nie dziala mi przegladarka inne privy i kilka innych rzeczy na kompie...

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Znaczy wiem że trzeba zrestartować komputer ...  Ale robi się to wkurzające jak wejdziesz niechcący do jakiego teleportu i ci sie client wyłącza. 

W procesach też nic nie ma. Nie da się jakoś zrobić własnego clienta? bo jak widzę to dużo osób ma z tym problem.

Opublikowano

Wina clienta. Zbyt bardzo na nim się skupili i tak to wyszło. Trzeba wyłączyć antywirusa na czas grania bo za chiny pozwolić nie chce uruchomić patcher i clienta. Nawet dodanie do wyjątków nie pomaga.

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...