Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajna Zabawa Hehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok cała ta "zabawa" polega na zgadywaniu z jakiej gry jest dany screen .Pewnie niektórzy znają ją już ale to nawet lepiej będą wiedzieć o co chodzi ,więc ja zaczynam podaje screena z jakiejś gry kto zgadnie jako pierwszy podaje swojego i tak dalej i tak dalej .Tylko żeby nie było haosu to screena podaje tylko ten kto zgadł poprzedniego nie inaczej .Jeśli nikt nie zgadnie z jakiej gry jest dany obrazek po 2 dniach od wystawienia wystawijący podaje rozwiązanie i podaje jeszcze raz jakiś inny . no to zaczynajmy :OTO mój obrazek:CO TO ZA GRA???

post-97-1193162377.jpeg

post-97-1193163934.jpeg

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Opublikowano

Gry/zabawy tego typu są wylegarnia spamu, noobki beda sobie posty nabijac ;P

@Down

Byc moze sie przyjmie, ale inne tego typu zabawy zostaly usuniete.

Opublikowano
Gry/zabawy tego typu są wylegarnia spamu, noobki beda sobie posty nabijac ;P

Wiesz zgoda ale chciałem wprowadzić tu trochę elementy jakiejś zabawy żeby było trochę żywiej .Jeśli to nie zgodne z regulaminem to sorry ale jeśli nie to może pomysł się przyjmie .

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Opublikowano
sorry Issamaysin Alah Dabommsinit Senior juz edytowalem i juz jest wszystko ok

Issamaysin Alah Dabommsinit Junior czyz to nie jest czasem fifa korea-japonia 2002 ??? lub soccer menager 2001/02

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
Issamaysin Alah Dabommsinit Junior czyz to nie jest czasem fifa korea-japonia 2002 ??? lub soccer menager 2001/02

Nie proboj dalej ale jestes blisko

Nie WIEM TYLKO CZY TO BYL DOBRY POMYSL TA ZABAWA TROCHE BEDZIEMY ZASMIECA FORUM SIMPSON CHYBA MIAL RACJE.

PROSZE O USUNIECIE JESLI COS NIE TAK

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Opublikowano
Nie proboj dalej ale jestes blisko

Nie WIEM TYLKO CZY TO BYL DOBRY POMYSL TA ZABAWA TROCHE BEDZIEMY ZASMIECA FORUM.

PROSZE O USUNIECIE JESLI COS NIE TAK

moim zdaniem fajna gierka tylko troche niedopracowana.. bo np. jak ktos zgadnie a ciebie nei bedzie to musi czekac.. lepsza juz jest gra skojarzenia

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
moim zdaniem fajna gierka tylko troche niedopracowana.. bo np. jak ktos zgadnie a ciebie nei bedzie to musi czekac.. lepsza juz jest gra skojarzenia

Wiesz ja staram się się odwiedzać to forum kilka razy na dzień to robię zawsze no chyba że mnie naprawdę nie ma w domu no to wiadomo .Nie znam chyba tej gierki "skojarzenia" .Wiesz takie gierki to dobry sposób na zajęcie wolnego czasu itd.Ale tak jak napisał SIMPSON chyba za dużo by tu było spamu .Więc chyba temat do kosza :(

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...