Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dobry hosting

MCSH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , mam na hostingu enderchest ale szkoda mówić , ciągle jakieś problemy ... Od 3 godzin nie moe zresetowaćserwera bo jakieś errory wyskakuja ... A znowu gracze nie mogą wbić .. Bo akurat to serwer lobby..

Jaki hosting polecacie ?

Z bungee cord  !

Opublikowano

Ogólnie postawił bym małego VPS'a jeśli to lobby, albo brał od Pukawka.PL.

Opublikowano

Dobry hosting z bungee cord, to Pukawka.pl.

Jaki ten hosting nam daje opcję? Korzyści? 

- Przede wszystkim tani hosting, a dobry

- Nie ma z tych hostingiem żadnych problemów

- Najlepsze maszyny

- Dobre oferty slotowe dla serwera

- Dobra opinia

- Brak lagów na serwerze

- Hosting posiada do dyspozycji dużą ilość Ram'u

Jeżeli szukasz dobrego hostingu bez żadnych problemów, błędów, to wybieraj właśnie ten! ;)

Opublikowano

Wydaję mi się, że pukawka.pl będzie najlepszy hostingiem dla ciebie. Do tej pory ja nie znalazłem innego hostingu chociaż przyznam że  zdzierają kasę trochę ;).

reklama.png

Opublikowano

Witaj, Osobiście polecam Ci hosting FiberHost.pl

- Za 50zł masz serwer 16gb ram, 1000 slotów (Bez limitów)

- Fajny panel z łatwą obsługą

- Aktywną administrację (Odpisują max do godziny)

- Przy dobrej konfiguracji plików brak lagów

Oryginalny serwer PvP + Pety + Amulety + Działki + Epicka Autorska Mapa! Klimat Dzikiego Zachodu! 

Oficjalna zapowiedź: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1352322-zapowied%C5%BA-waroflife/

Opublikowano

Nie słuchaj ich i nie bierz pukawki. Wybierz craftserve, albo soyoustart.com :)

Opublikowano

@BrykietPL używasz craftserve, Mógłbyś mi powiedzieć jak jest na tym hostingu? Jaką masz oferte, Ile pluginów i jak z stabilnością? 

Oryginalny serwer PvP + Pety + Amulety + Działki + Epicka Autorska Mapa! Klimat Dzikiego Zachodu! 

Oficjalna zapowiedź: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1352322-zapowied%C5%BA-waroflife/

Opublikowano

@BrykietPL używasz craftserve, Mógłbyś mi powiedzieć jak jest na tym hostingu? Jaką masz oferte, Ile pluginów i jak z stabilnością? 

Posiadam tam 3 serwery w pakiecie premium i pluginy są prawie wszystkie autorskie (ok. 40). Serwery są stabilne i nie ma z nimi żadnych problemów. Jedyną wadą jest to, że jest limit plików (5k albo 10k nie pamiętam już).

Opublikowano

Posiadam 3 serwery + bungee cord , które są ustawione na 60 graczy. Oczywiście serwery są wykupione "zalecane dla 80 graczy"  Tylko jeden dla 15 (lobby, małe ) Sądzicie że oferta craftserve uciągnie serwer PvP (najbardziej mi na nim zalezy) i SkyBlock i w planach jest creative :)  oczywiście 3 osobne serwery

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Postaw na FiberHost.pl Mam tam swój serwer. Pakiet LAVA 2.1 - Bez Limitu RAM. Masz pewność, że serwera nie wywali i masz do tego bardzo szybką pomoc od bok'o - Biura Obsługi Klienta :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...