Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plus smsy do innej sieci

green242424

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest taka sprawa, że znajoma jest w Plusie i pisze mi, że nie można wysyłać sms do innych sieci, ja mam w Play i problemu nie ma, na Plusie się nie znam więc czy jest jakiś sposób aby mieć te nielimitowane smsy w Plusie i znajoma mogła do mnie pisać? Lubie to za kazda pomoc

Opublikowano

może wysłać ale płatne , jak wykupi abonament albo odpowiedni pakiet to będą bezpłatne

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

W plusie na kartę jest usługa za 5zł, która zmniejsza koszt smsów do 3gr do wszystkich sieci.

Opublikowano

a mi chodzi o taką jak np. w Play jest, właczasz pakiet za 10zl i masz na 30dni smsy do wszystkich na dodatek rok waznosci konta. Jest taka w Plusie ze raz ladujesz za dyche np. I masz na 30dni bez placenia co miesiac?

Jedynie co widze sensownego to PnK bez limitu, i tam są smsy na 30d za 10zł co sadzicie warto?

Opublikowano

Najlepiej wyjdziecie jak przejdziecie do jednej sieci, możesz jeszcze poszukać w plusie tylko wybrany numer, ale nie wiem czy to działa do wszystkich.

Najlepiej to kupić pakiet internetowy i gadać przez messengera, pakiety są tanie nawet z lejkiem.

Opublikowano

Dobra jest taka sprawa, znajoma zmienila na wlasnie pnk bez limitu i wlaczyla pakiet smsy i rozmowy do wszystkich zamiast same smsy, i zezarlo jej 30dychy, da sie to dezaktywowac aby kasa wrocila?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...