Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy moge się odwołać od bana.

CoMiPowiesz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pare dni temu dostałęm stałego bana na konto, po kilka wymienionych widomościach otrzymałem taką odp

Witaj ponownie,

Nasz system wykrył, że dokonałeś nielegalnych zmian w Twoim kliencie League of Legends, które dały Ci nieuczciwą przewagę nad innymi graczami. Nieodpowiednie modyfikacje Twojego klienta League of Legends są przeciwko naszym Warunkom użytkowania. Uważamy, że wszyscy gracze powinni grać na tych samych zasadach by utrzymać zdrowe współzawodnictwo.

Mam nadzieję, że rozumiesz, że granie przeciwko komuś kto używa takich modyfikacji byłoby niesatysfakcjonujące i frustrujące zarazem. Działania które podjęliśmy miały na celu ochronę fair play na Fields of Justice.

Martuziq 
"They are nothing before me." 
Player Support Riot Games

Ta zmiana to wgranie tego http://www.mpcforum.pl/topic/1008087-jak-wgrac-niskiej-jakosci-summoners-rift-czyli-poprawa-wydajnosci-gry/i nic więcej (wiem ze polowa ludzi mi nie uwierzy)   które dały Ci nieuczciwą przewagę nad innymi graczami.

Czy większa liczba fps daje mi przewage na innymi nie sądze.

Czy miał ktoś podobny problem i udało mu sie odzyskać konto. czy mam po co dalej z Riotem pisac w tej sprawie, prosze o jakieś rady.

Opublikowano

Zemscij sie na rito gejms a dokladniej.

1.Sciagnij L#.

2.Odpal go razem z gra LeaugeOfLegends.

3.Czituj i dostawaj bany ale miej satysfakcje ze jestes kozakiem i rito gays to tylko frajerzy.

Jesli dalej bd dostawal bany powtarzaj krok 2 i 3 do znudzenia.

pozdrawiam

Fiotr Praczewski

http://deandes.pl - strony internetowe

Opublikowano

,,dokonałeś nielegalnych zmian w Twoim kliencie League of Legends, które dały Ci nieuczciwą przewagę nad innymi graczami." Czy tutaj pisze, że zmieniałeś mape, czy wygląd klienta?

Nie. Więc zgadzam się z RIotem, tępić cziterów :).

Ban słuszny.

Opublikowano

Od takiego bana nie możesz się odwołać, bo widoczna była Twoja ingerencja w cliencie, patrząc teoretycznie każde odowłanię nie musi być przyjętę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...