Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Eg] Tynktury, Eliksiry SzczęśCia, Gm Skills Itp

wrboy1210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebne materiały:

• Program CheatEngine
  • Postać na 4Story EG. Najlepiej jeśli będzie to wojownik, gdyż już na pierwszym lvlu posiada on skill, który nie ma czasu ładowania a takowy jest niezbędny

1. Uruchamiamy CE, po czym włączamy 4S EG i logujemy się na swoją postać(musi ona mieć skilla, który nie ma czasy ładowania).

2. W CE kilkamy na ikonkę komputera z lupą i z listy wybieramy proces TClient.exe.

3. Potrzebny jest nam edres naszego EXPa. W tym celu liczbę naszych punktów doświadczenia wpisujemy w polu Hex i naciskamy "First Scan". Gdy skanowanie się zakończy, a liczba znalezionych adresów będzie większa niż jeden, zabijamy wówczas jakiegoś moba, po czym ponownie wpisujemy liczbę naszych punktów doświadczenia, lecz tym razem klikamy "Nex Scan".[Czynności powtarzamy, aż do uzyskania tylko jednego adresu}

41106171.png

4. Gdy już znaleźliśmy adres naszego EXPa, dodajemy nowy, który zaczyna się czterema pierwszymi znakami naszego adresu expa a kończy się znakami 09F4. Przykładowy adres będzie wyglądać tak: 021409F4. Klikamy "OK"

23221752.png

5. Zamrażamy nasz adres, klikając w checkbox(kwadracik po lewej stronie). Zmieniamy jego Value na np. 905 - Eliksir Szczęścia(więcej Valuesów na dole tego tematu).

59128580.png

7. W grze ów eliksir(i wszystkie inne rzeczy) aktywujemy poprzez użycie skilla, który się nie ładuje. Gdy chcemy mieć jakiś inny przedmiot np. Tunkture, odmrażamy wówczas adres, zmieniamy jego Value, po czym zamrażamy.

75748687.png

• Na zamrożonym adresie nie możemy zabijać mobków.

Lista* Valuesów odpowiadająca danym rzeczom:

• GM Skills:
  • 1101 - GM Eliksir Szybkości 200%
  • 1102 - GM Eliksir Niewidzialności
  • 1103 - GM Eliksir Metamorfozy: Przyciemienie
  • 1104 - GM Eliksir Metamorfozy: Duch Bóg
  • 1105 - GM Eliksir Niesmiertelności

• Ulepszanie:
  • 919 - Tynktura Dalszego Istnienia
  • 905 - Magiczny Eliksir Szczęścia
  • 921 - Magiczny Eliksir Szczęścia 300%
  • 913 - List mistrza
  • 911 - Księga inspiracji
  • 912 - Księga rzemiosła

• Eliksiry:
  • 917 - 150% więcej ataku i 80% więcej obrony
  • 1016 - Bańka na 5min
  • 920 - Podwójna ilość otrzymywanych pieniędzy, za sprzedawanie rzeczy u NPCtów
  • 900 - 50% więcej EXPa przez 30 dni
  • 918 - 1.5x więcej EXPa za questy.
  • 1313 - Drop zwiększony o 20% na 20min
  • 1327 - Cukierek Hallowenowy

Lista cały czas będzie aktualizowana..

off

Opublikowano

działa na polskim globie?

Raczej nie działa.Ale ma wyjśc ponoć hack na tynki,eliksiry itp :)I działa na globalu.

Jeśli sie myle to sorka

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

działa na polskim globie?

Wystarczy spojrzeć na tutuł topicu, no ale jak trzeba łopatologicznie to trzeba. Sposób ten działa tylko na prywatnym serwerze EterniaGames(4s EG).

Raczej nie działa.Ale ma wyjśc ponoć hack na tynki,eliksiry itp :)I działa na globalu.

Jeśli sie myle to sorka

Jak na razie istniej płatny VIP Hack, dzięki któremu na serverach z Patchem 3.3.(prócz Globala) można miec za darmo Tynki, Eliksiry i inne tego typu bajery.

off

Opublikowano

Fajnie by było mieć kod na formułę mistrza

Jeśli jest to nie możliwe to z góry przepraszam za spam...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Fajnie by było mieć kod na formułę mistrza

Jeśli jest to nie możliwe to z góry przepraszam za spam...

Zgadłeś - jest to niemożliwe. Z CE można zrobić tylko skille, a Formuła Mistrza to item.

off

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a da sie zrobic AOE dla maga na max ?? bo widzialem woja co puszczal aoe ;d

ps: serwer ON ?? bo mi nie chodzi

juz ok

jezu... ale problemy z tym serwerem ... co kilka godzin mnie wywala i nie moge wejsc ... takjakby byl off

321 - AOE Łucznika

Opublikowano

Mam problem y tym :/

Wpisuje ilośc swojego ekspa klikam First Scan.Czekam na addres i wyskakuje 1 addres nastepnie klikam Add Adress Manually i pierwsze 4 litery sa zawsze 0040

A value ma 6 cyfr :D prosze o pomoc :( Odzwdzięcze sie!

@Edit nie działa nawet kiedy zabije potworka :(

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Mam problem y tym :/

Wpisuje ilośc swojego ekspa klikam First Scan.Czekam na addres i wyskakuje 1 addres nastepnie klikam Add Adress Manually i pierwsze 4 litery sa zawsze 0040

A value ma 6 cyfr :D prosze o pomoc :( Odzwdzięcze sie!

@Edit nie działa nawet kiedy zabije potworka :(

W adress pierwsze 4 cyfry nie ruszaj skasuj tylko te 4 od końca i wpisz 09F4 zaznacz frozzen a w walute juz możesz wpisywać kody

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Bywalec
Opublikowano

użyłem przemiany w smoka i jak to teraz wyłączyć?

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

zna ktos kod na Chaos Arrow???

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

użyłem przemiany w smoka i jak to teraz wyłączyć?

Też nie wiedziałem jak to wyłączyć, ale odpowiedź jest bardzo prosta :D

Trzeba po prostu zginąć :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@up Double post..

Eliksiry GM'a zatrzymujesz tak samo jak przebranie czyli prawym na eliksir i Usuń efekt.

A +PD nie wiem czy tak sie da.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ej bo jak szukam tego TCLoader.exe. to ja tego nie mam xDD są tam różne inne rzeczy ale tego nie ma :O

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...