Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiadomosc od riotu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla interesujących się po otrzymaniu tej wiadomosci którą każdy dostał kto pisał do rito w sprawie bana napisałem ponownie i odpisali tak :

Witaj ponownie,

Nasz system wykrył, że dokonałeś nielegalnych zmian w Twoim kliencie League of Legends, które dały Ci nieuczciwą przewagę nad innymi graczami. Nieodpowiednie modyfikacje Twojego klienta League of Legends są przeciwko naszym Warunkom użytkowania. Uważamy, że wszyscy gracze powinni grać na tych samych zasadach by utrzymać zdrowe współzawodnictwo.

Mam nadzieję, że rozumiesz, że granie przeciwko komuś kto używa takich modyfikacji byłoby niesatysfakcjonujące i frustrujące zarazem.

Działania które podjęliśmy miały na celu ochronę fair play na Fields of Justice.

Wstawiam to w celu informacyjnym może kogoś to interesuje . Pozdro

Opublikowano

Bo nie wiem czy wiesz, ale w supporcie możesz sobie inny nick ustawić bo do zgłoszeń i tak musisz podać nazwe przywoływacza. Pierw się dowiedz potem pyskuj xD

­azYIWDl.png

Opublikowano

Dla interesujących się po otrzymaniu tej wiadomosci którą każdy dostał kto pisał do rito w sprawie bana napisałem ponownie i odpisali tak :

Witaj ponownie,

Nasz system wykrył, że dokonałeś nielegalnych zmian w Twoim kliencie League of Legends, które dały Ci nieuczciwą przewagę nad innymi graczami. Nieodpowiednie modyfikacje Twojego klienta League of Legends są przeciwko naszym Warunkom użytkowania. Uważamy, że wszyscy gracze powinni grać na tych samych zasadach by utrzymać zdrowe współzawodnictwo.

Mam nadzieję, że rozumiesz, że granie przeciwko komuś kto używa takich modyfikacji byłoby niesatysfakcjonujące i frustrujące zarazem.

Działania które podjęliśmy miały na celu ochronę fair play na Fields of Justice.

Wstawiam to w celu informacyjnym może kogoś to interesuje . Pozdro

Każdy dostaje taką samą wiadomość, nie jest to nic specjalnego tym bardziej, że czitowanie jest nielegalne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...