Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Draven jungle

Dracoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ostatnio było o Morganie na jungli, a teraz ja mam pytanie odnośnie Dravena :D Chodzi m o to czy nim ktoś gra na jungli bo jest op :D. Po złożeniu rangera i vampiric sceptera robię smoka na 5 lvl z połową hp :D Ganki są dosyć średnie ale jak się wbije od razu z 2xQ to robi siekę :D Co o tym sądzicie ?

Y.ou O.nly L.ive O.n-line.

YOLO

Opublikowano

Sądzę, że jest to kompletnie słaby pomysł.

Mimo wszystko - jaki miałby on mieć build?

Jeśli jako adc - nie dałoby się pogodzić farmy w late pomiędzy adc a junglerem.

Jeśli jako tank - wyglądałoby to tragicznie.

Kombinowanie nowych postaci na jungle jest ok, ale wg. mnie nie do tego stopnia.

Brakowałoby tankowatego junglera oraz team byłby osłabiony, gdyż nie miałby kto osłaniać zadających atak fizyczny w TeamFightach.

Jeśli TOP-laner by padł, to akcja przegrana.

Ogólnie nie polecam. :P

Opublikowano

Jak właśnie niedawno ( z 2 godzinki temu) grałem z Lee Blanc w Jungli i bardzo ładnie sobie radziła. Ganki dosyć dobre bo W + E+ Q ;)

A teraz nawet kassadinem pod AD da się w jungli coś zrobić  xD

Co do tematu :

Moim zdaniem Dravenem, który jest typowym ADC nie poradzi sobie w jungli. Jungler musi mieć dobre Ganki ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Jak właśnie niedawno ( z 2 godzinki temu) grałem z Lee Blanc w Jungli i bardzo ładnie sobie radziła. Ganki dosyć dobre bo W + E+ Q ;)

A teraz nawet kassadinem pod AD da się w jungli coś zrobić  xD

Co do tematu :

Moim zdaniem Dravenem, który jest typowym ADC nie poradzi sobie w jungli. Jungler musi mieć dobre Ganki ;)

a jakie niby ganki ma draven wbija sie skurwiel z redem zabija i idzie na kolejny lane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...