Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję ekipy do stworzenia serwera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję:

-TECHNIK

-GRAFIK

Czego oczekuję?

-Aby osoba, która się zgłasza znała się na rzeczy.

-Była też kreatywna, proponowała swoje pomysły (zawsze jestem otwarty na wszelkie propozycje).

-Nie odwalała fuszerki, jak mój były technik (Używał marnych plików, połowa była kradziona z innych serwerów, a zapis błędów swoim rozmiarem wyprzedzał binke ;) )

-Aby osoba ta miała dużo czasu, nie chce słuchać czegoś takiego że "zrobie to jutro", "później" itd.

Nie ukrywam, technik pracy będzie miał dużo, sam potrafię dodawać bronie, zbroje itp. lecz to za mało aby postawić serwer samemu. Grafik prace raczej niewiele, drobne grafiki jak znaczek GM'a, okna logowania itd. Ja sam troche ogarniam grafikę, do tego zajmuje sie tworzeniem map.

Co oferuje?

Cóż, to już sprawa indywidualna, każdy wymaga czego innego. Z tym dogadamy się osobiście.

Kontakt:

-PW na forum

-GG 28957865

Opublikowano

Nie polecam, za dużo się nasłuchał swojego kolegi,a gówno robi, od siebie zero wkładu, 0 pojęcia i doświadczenia."Tworzenie map, dostał jakiś program co nawet mapa poprawnie nie działa i wyjebała serw".

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Co do kolegi UP to nie potrafił po prostu wgrać mapy, mapa była zrobiona poprawnie, a na dodanie kilku broni i zbroi zajęło mu 3 tygodnie. Wrzucam dodatkowo rozmiar jaki miał syserr w cliencie stworzonym przez Kendziorix'a, niestety z serwera już wszystko usunął ale miał ponad 100mb :) Zachowanie gimnazjalisty, mówi że ode mnie zero wkładu a nigdy nic nie powiedział żeby potrzebował. Gdy chciałem kupić strone lub cokolwiek odpowidał że nie trzeba, po czym wysyłał mi jakieś kradzione strony a pliki to zlepka kilku serwerów :D Gdy ktoś bardziej doświadczony zwrócił mu uwage od razu się obrażał i blokował mnie na gg i fb. Każdy kto go zna go nie poleci, wyleciał już z kilku teamów za odwalanie fuszerki.

Link do screena : http://c.wrzuta.pl/wi13505/bc7fb58a0013bd1054b29ab2

Opublikowano

Bronie i zbroje dodałem w ciągu paru minut.A, że nie rozumiales, że trzeba skonwerotwać to syfiło.Syserr jest teraz czysty.Ja nie zapłaciłem twojemu pro elo koledze za niepełnego is-a 30 zł.Nie mój problem, że nic od siebie nie wkładasz i jesteś niekompetentny.Kto współpracował, ze mną w starych czasach to mnie zna i jakoś z twojego powodu nie ubolewam, zobaczymy na starcie serwera.Tyle odemnie :)

ezgif-1-018983d124.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...