Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak tagu gildii przed nickiem na czacie TGuildSex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule, dodam że mam plugin Essentials Chat i nie chcem go zmieniać.

Próbowałem już %tag% {TAG} @TAG %TAG%

Mam ProtocoLib oraz plugin podłączony bod mysql.

Plugin na gildie by Tirex

Opublikowano

Czyli  nie kupiłeś... A wgl. powinieneś mieć plugin TChatEX i musisz własno ręcznie stworzyć folder o nazwie TChatEX w plugins i otworzyć plik jar TChatEX i plik config.yml wrzucic do folderu TChatEX, a potem skonfigurować. I tak te gildie są pobagowane oraz lagują serwer itd. Więc nie polecam. Mogę Ci dać wersje 1.1(mniej pobugowaną) z TChatEX na PW.

Opublikowano

Czyli  nie kupiłeś... A wgl. powinieneś mieć plugin TChatEX i musisz własno ręcznie stworzyć folder o nazwie TChatEX w plugins i otworzyć plik jar TChatEX i plik config.yml wrzucic do folderu TChatEX, a potem skonfigurować. I tak te gildie są pobagowane oraz lagują serwer itd. Więc nie polecam. Mogę Ci dać wersje 1.1(mniej pobugowaną) z TChatEX na PW.

Wgralem ten TChatEX i nawet mi rang nie pokazuje juz -.-

Opublikowano

Kupiles? napisz do @tirex
To jest autor, wiec napewno pomoze.

Ukradles? Forum (podobno) nie popiera piractwa.
Tabela kar 
Kradziez = piractwo

1396198139-U945952.png

ps: co to znaczy "chcem"?

Opublikowano

Wnoszę o warna dla pana wyżej za off-topic

Btw. Piractwo to jest nielegalne udostępnianie płatnego pliku. Naucz się czytać.

Offtopic?

"Kupiles? napisz do @tirex

To jest autor, wiec napewno pomoze."

Co do btw:

Piractwo medialne – potoczne określenie działalności polegającej na nielegalnym kopiowaniu i posługiwaniu się własnością intelektualną (programami komputerowymi, muzyką, filmami itp.) bez zgody autora lub producenta i bez uiszczenia odpowiednich opłat.

~wikipedia http://pl.wikipedia.org/wiki/Piractwo_medialne

Opublikowano

Nie polecajcie mi żadnych innych pluginów, nie piszcie mi tu o żadnym piractwie. Po prostu pomóżcie, nie mam kontaktu z autorem pluginu, a plugin udostępnił mi kolega, który wcześniej go zakupił.

Opublikowano

Nie polecajcie mi żadnych innych pluginów, nie piszcie mi tu o żadnym piractwie. Po prostu pomóżcie, nie mam kontaktu z autorem pluginu, a plugin udostępnił mi kolega, który wcześniej go zakupił.

To ten kolega który go kupił niech się skontaktuję z Autorem pluginu i mu pomoże. 

Opublikowano

Ja wiem o co chodzi 

Jak masz na enderchest.pl serwer i zainstalowałeś z darmowej instalki pluginów i zainstalowałes factions jak masz na wersji 1.5.2 to zainstaluj takie coś

1.6.9.5 Release

CB 1.5.2-R0.1,CB 1.5.1-R0.2

nie instaluj takiego czegoś bo bedzie takie coś jak teraz 

1.8.2 Release CB 1.5.2-R0.1,CB 1.5.1-R0.2

jak to nie pomoże to ustaw se tu coś masz tu link

http://www.mpcforum.pl/topic/883826-problem-plugin-factions-f-przed-nickiem-jak-usun/

Bez reklam serwera

Opublikowano

Ja wiem o co chodzi 

Jak masz na enderchest.pl serwer i zainstalowałeś z darmowej instalki pluginów i zainstalowałes factions jak masz na wersji 1.5.2 to zainstaluj takie coś

1.6.9.5 Release

CB 1.5.2-R0.1,CB 1.5.1-R0.2

nie instaluj takiego czegoś bo bedzie takie coś jak teraz 

1.8.2 Release CB 1.5.2-R0.1,CB 1.5.1-R0.2

jak to nie pomoże to ustaw se tu coś masz tu link

http://www.mpcforum.pl/topic/883826-problem-plugin-factions-f-przed-nickiem-jak-usun/

Tak mam serwer na enderchest, skorzystałem tylko z automatycznego instalowania bukkita, reszte wlasnorecznie. Tylko że ja mam plugin Tirexa nie żadne Factions. Jakbyś czytał uważnie, to byś wiedział że nie mam tagu gildii przed nickiem na czacie a nie żadne jakieś coś, co w linku podałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...