Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a c**j ich tam wie w tym Riocie. Pewnie będą jeszcze z 3 ban wave'y.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Przedwczoraj bany były, wczoraj bany były, dziś bany były.

Jak to kolega wyżej napisał, Riot jest na fali.

Myślę, że trzeba się wstrzymać jeszcze, bo obawiam się, że to jeszcze nie koniec banów.

Opublikowano

Myślę, że trzeba się wstrzymać jeszcze, bo obawiam się, że to jeszcze nie koniec banów.

Ooo kiedy oni skończą... Pewnie wtedy, gdy cziterzy se odpuszczą, a kiedy to będzie?

NIGDY

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Były dzis bany za L# ;o?

­345mulx.jpg

Opublikowano

o czym wy gadacie, bany leca bo byliscie oflagowani a nie na podstawie detekcji w czasie realnym...

W jaki sposób oflagowani?

Opublikowano

Były dzis bany za L# ;o?

o czym wy gadacie, bany leca bo byliscie oflagowani a nie na podstawie detekcji w czasie realnym...

Dziś było kilka przypadków, że po zagraniu kilka meczy pojawiła się informacja o banie.

Dzieje się to strasznie dynamicznie, dlatego odradzam na chwilę obecną na L#, do czasu wyjaśnienia powodu banów.

Opublikowano

@Botals

nie jest mozliwe banowanie w czasie rzeczywistym gdy w ta gre gra kilka milionow osob lol, zaden AC tak nie działa nawet VAC wali ~1-7 dni delaya.

nie zbypassowany program zeby nie bylo podam inny przyklad niz bol/l# np LOLHT = na 99% oflagowanie czyli mniej wiecej coś takiego że dopisali sobie naprzykład gwiazdke przy twoim nicku bo wykryli że modyfikujesz oprogramowanie riot games i w styczniu zbanuja wszystkie osoby z gwiazdką, to dałem taki przykład żeby to zilustrować.

@Mistejk

po co ty piszesz z tym typiarzem skoro on szuka luki w skrypcie <bekaztypa>

zwontpilem w to forum

Opublikowano

Dziś było kilka przypadków, że po zagraniu kilka meczy pojawiła się informacja o banie.

Dzieje się to strasznie dynamicznie, dlatego odradzam na chwilę obecną na L#, do czasu wyjaśnienia powodu banów.

Ciekawi mnie na jakiej zasadzie działa ich system, jeżeli twierdzisz, że banują na bieżaco to jak to robią? Muszą na bieżąco w takim razie monitorować grę, a jeżeli byłby hack shield to ban powinien poleciec z automatu, tak jak to miało miejsce na metinie, kiedy powstał to pierwszy hackshield i po włączeniu bota leciał automatycznie ban na konto, oczywiście tego hack shielda dało się wyłączyć.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Ciekawi mnie na jakiej zasadzie działa ich system, jeżeli twierdzisz, że banują na bieżaco to jak to robią? Muszą na bieżąco w takim razie monitorować grę, a jeżeli byłby hack shield to ban powinien poleciec z automatu, tak jak to miało miejsce na metinie, kiedy powstał to pierwszy hackshield i po włączeniu bota leciał automatycznie ban na konto, oczywiście tego hack shielda dało się wyłączyć.

No właśnie nie. Jak ban poleci z automatu to pierwsza osoba wejdzie na forum L#'a, da ss'a z banem, a reszta cheaterów się powstrzyma. Tak oto ich system ma 0.00000001% skuteczności.

Jeżeli tacy gracze zostaną oznaczeni bez ich wiedzy, to będzie większa skuteczność, bo nie będzie czasu na reakcję ze strony soniice'a.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

No właśnie nie. Jak ban poleci z automatu to pierwsza osoba wejdzie na forum L#'a, da ss'a z banem, a reszta cheaterów się powstrzyma. Tak oto ich system ma 0.00000001% skuteczności.

Jeżeli tacy gracze zostaną oznaczeni bez ich wiedzy, to będzie większa skuteczność, bo nie będzie czasu na reakcję ze strony soniice'a.

Jeżeli ci gracze zostali w jakiś sposób oflagowani tak jak mówicie, to w takim razie zostaliśmy oszukani najprawdopodobniej przez joduske, który zarzekał się, że przed każdym większym patchem sprawdza pliki gry w poszukiwaniu, co zostało wprowadzone, oflagowani raczej ludzie nie zostali przez report, bo to by było troszkę bez sensu, więc w plikach gry najprawdopodobniej musi znajdować się hack shield, który przesyła dane o odpalaniu innego programu pomagającego w grze do Riotu, lol jest zbyt dużą  grą, żeby każda osoba z osobna była sprawdzana.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Ale skąd masz pewność ze teraz nie polecieli wszyscy oznaczeni ? A reszta używających może nie otrzymała iż Nie grała Na hotFixach/Nie uzywała voli/MK/LC/i innych cebulackich programów które dają im darmowego skina ?

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Jeżeli ci gracze zostali w jakiś sposób oflagowani tak jak mówicie, to w takim razie zostaliśmy oszukani najprawdopodobniej przez joduske, który zarzekał się, że przed każdym większym patchem sprawdza pliki gry w poszukiwaniu, co zostało wprowadzone, oflagowani raczej ludzie nie zostali przez report, bo to by było troszkę bez sensu, więc w plikach gry najprawdopodobniej musi znajdować się hack shield, który przesyła dane o odpalaniu innego programu pomagającego w grze do Riotu, lol jest zbyt dużą  grą, żeby każda osoba z osobna była sprawdzana.

bola uzylem ostatni raz w patchu 4.13 a do 4.21 czyli defactwo 9 patch nie wliczajac minipatchy lecialem na l# i nie mam bana.

oflagowali was pewnie przy jakims hotfixie albo przy jakims innym programie i teraz oflagowanych banuja.

@Mistejk

w skrypcie to logiczne chyba jak ty mozesz tego nie wiedziec omygy

zwontpilem w to forum

Opublikowano

Ale skąd masz pewność ze teraz nie polecieli wszyscy oznaczeni ? A reszta używających może nie otrzymała iż Nie grała Na hotFixach/Nie uzywała voli/MK/LC/i innych cebulackich programów które dają im darmowego skina ?

Nie mam ŻADNEJ pewności. Nie mam pewności, czy bany poszły za L# czy BoLa. Nie mam pewności, kiedy hackshield został dodany. Nie mam pewności, w jaki sposób to wykryli.

A niby gdzie ten hackshield miałby się znajdować?

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

bola uzylem ostatni raz w patchu 4.13 a do 4.21 czyli defactwo 9 patch nie wliczajac minipatchy lecialem na l# i nie mam bana.

Mam to samo, bola używałem przed tym kiedy to jeszcze powstał L#, później 23 grudnia odpaliłem bola, jak była przerwa w działaniu L# , bana nie mam na żadnym z kont.

A niby gdzie ten hackshield miałby się znajdować?

Nie wiem gdzie by miał się znajdować, nie wiem też co by konkretnie miał robić, co wykrywać i co blokować, zależy przecież od jego zaprogramowania i chęci riotu w walce z osobami grającymi na skryptach.

Mimo wszystko taki hack shield raczej jest walką z wiatrakami, bo przecież obejścia i tak poznajdują, nawet jeżeli bana dostanie każda osoba, to tylko pomnoży ludzi grających na tym bo będa chcieli jak najszybciej robić nowe konto(volibot)

­345mulx.jpg

Opublikowano

też mi sie wydaje że to oflagowanie bo na mainie używałem drophacka , bola,L# exploitów i dostałem dopiero bana po jakimś roku

reszta smurfów na których grałem tylko na L# żyją 

qxw0er.jpg

Opublikowano

nie ma banowania w czasie rzeczywistym, wszystko jest delayed

nie ma żadnego anticheata

nie ma żadnych skryptów które wysyłają nicki do riotu ani riotera-dewelopera

skończcie te teorie spiskowe, prędzej uwierzę że to z powodu próby castowania spelli kiedy nie są ready niż w to pierdolenie

Opublikowano

nie ma banowania w czasie rzeczywistym, wszystko jest delayed

nie ma żadnego anticheata

nie ma żadnych skryptów które wysyłają nicki do riotu ani riotera-dewelopera

skończcie te teorie spiskowe, prędzej uwierzę że to z powodu próby castowania spelli kiedy nie są ready niż w to pierdolenie

Czyli twoim zdaniem oflagowani ludzie dostają bany?

wyjasni mi po co flagowac ludzi zamiast od razu ich zbanowac ?

Zarobek, wiara w to, że ta osoba sie uspokoi i przestanie cheatować ;>?

­345mulx.jpg

Opublikowano

wyjasni mi po co flagowac ludzi zamiast od razu ich zbanowac ?

"Hu, przeminela fala banow i jestem bezpieczny... o, nowy skin do kha zixa! Mamoooo, bo wiesz, bo mialem 7msc temu urodziny i taka do tej takiej fajnej gry jest nowa postać kupisz mi prosze? "
Opublikowano

Czyli twoim zdaniem oflagowani ludzie dostają bany?

Zarobek, wiara w to, że ta osoba sie uspokoi i przestanie cheatować ;>?

mati chcial powiedziec ze na uju sie znasz i nie powinienes sie wypowiadac w takich tematach chociaż mozesz bo jest beka :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

@Marcoly zgasił te wasze gimbo domysły, chyba do zamkniecia.

zwontpilem w to forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...