Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare pytań

PaskudaMB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pare pytań od kąd pojawiła się fala banów związanych z L# postanowiłem usunąć skrypty i grać bez nich, zostawiłem jedynie Evadee ale bez auto uciekania pp chce się nauczyć wyczuwania skillshotów, mam małe pytanie, czy grać na EUNE G1 sporo postaci do carrowania, czy założyć nowe konto na EUW i tam trenować skilla ? 

Jak mogę trenować unikanie skillshotów czyli ogólnie czas reakcji ? 

Czy ocelote nadal streamuje ? Jeśli tak to w jakich godz ? 

Opublikowano

Łap prawilne streamy do nauki:

www.twitch.tv/disstream - Elita Internetu Disstream najpotężniejsza na świecie + bardzo dobry jungler na poziomie d2 euw, nigdy nie popełnia błędów i do tego jest bardzo spokojny i miły dla zwoich teamm8'ów.

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

A tak na serio, to oglądaj  Czara, bardzo dobrze gra na midzie (aktualnie 420 lp w Masterze + były gracz lcs i prawdopodobnie też przyszły)

www.twitch.tv/czaru

Opublikowano

Po pierwsze ortografia [ kąd ] Facepalm

Lepiej trenowac na wyzszym poziomie jak nauczysz sie to zaloz nowe konto i tam wbijaj elo od nowa

unikanie skillshotow ja trenowalem na aramie bardzo pomoglo czas reakcji najlepiej jakies gry ktore zaleza od czasu reakcji

Ocelote raz na pol roku streamuje bo tam graja scrimy gadaja ze rozpierdola po czym przegrywaja 0:2 bo3

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Graj na tym goldzie, unikanie skillshotów przyjdzie Ci z czasem. Dobre też na to jest granie ARAMów, sporo skillshotów tam leci i można poćwiczyć :)

Ocelote już prawie nie streamuje, pewnie wróci w wakacje żeby o sobie przypomnieć.

Orb Walking możesz trenować w każdej grze praktycznie grając adc, farmiąc, w team fightach albo większych wymianach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...