Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Koleś proponował mi wspólną grę poprzez program komunikacyjny na którym musiałem się zarejestrować (program był bardzo wiarygodny, ale potem zauważyłem że jednej literki brakuje :c )

Po zarejestrowaniu program Steam wyłączył się i nie dało się zalogować.

Po chwili zalogowałem się a przedmiotów już nie było.

Mój przedmiot to: nóż "M9 bagnet popiół (przetestowany w boju)"

W dniu 1.12.2014 odzyskałem swoje konto, ale do tej pory nie odzyskałem ukradzionego przedmiotu.

P.S. wysłałem już maila do supportu steam.

co mam zrobić?czy jest szansa na odzyskanie kosy?

Inni mieli podobną sytuację i kose odzyskali, nie wiem czy to tylko kwesta czasu

Opublikowano

Był to komunikator od "Razera"

Wiem że to moja wina :/ ale znajomy miał identyczną sytuacje a oddali mi konto i kosę, wiec może jest szansa

Opublikowano

Próbuj, jest nadzieja :) Pozatym korzystaj z Voice Chat, nie ściągaj jakiś programów co Ci ludzie wysyłają ;)

Dokładnie, nie pobieraj tego co CI ludzie dadzą choćby Bóg wie jak bardzo wiarygodnie wyglądało. Ciesz się, że w tym wypadku chociaż konto odzyskałeś. 

Opublikowano

Też miałem taką sytuację i nie odzyskałem kosy. Może wreszcie Gejb trochę zrozumiał i robi z tym porządek. I Tak jak Kompot pisał nie ściągaj programów co ci ludzie wysyłają.

76561198156018688.png

POMOGŁEM ? DAJ +

Opublikowano

Steam nie odpowiada za kradzieże przedmiotów, tyle

/close

Głupoty gadasz.

Steam "odpowiada" za skradzione przedmioty.

Gdy moje konto zostało skradzione odzyskałem hajs na konto steam + przysłali do mnie maila z zapytaniem: "Czy przedmioty z  CS:GO zostały skradzione?"

Opublikowano

Mam nadzieje że sie uda :)

Ale zobaczcie to http://forum.gocs.pl/topic/6584-skradziono-mi-konto-steam-oraz-nóż/

Koleś kosę odzyskał

@qivrack

Napisz koniecznie tutaj jak ci odpiszą. Sam czekam już 12 dzień w praktycznie identycznej sprawie i dalej nic :/

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Jeśli przedstawiłes wszystkie dowody i opisałeś wszystko jak to się stało to kwestia czasu zamin zwrócą ci kose

Edit up no widzisz :))

Opublikowano

Ogłaszam że support steam wysłał mi kose na konto! <3

To najs.. Szkoda, że ja czekam 17 dzień i zostałem zupełnie olany przez steam support. Nie mam pojęcia dlaczego..

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

To najs.. Szkoda, że ja czekam 17 dzień i zostałem zupełnie olany przez steam support. Nie mam pojęcia dlaczego..

Być może wybrałeś inną opcje jak wypełniałeś dane o problemie tech, Napisz jeszcze raz

Opublikowano

Być może wybrałeś inną opcje jak wypełniałeś dane o problemie tech, Napisz jeszcze raz

Wydaje mi się, że wszystko poprawnie wypełniłem:

Category Steam Trading/In-Game Items > Stolen/Hijacked Items

Po 13 dniach czekania na odpowiedź polskiego supportu, utworzyłem nowy ticket i wysłałem do angielskiego. Mimo, że był to oddzielny ticket to po 10 min został dołączony do tego pierwszego jako komentarz.. To samo się stanie z każdym następnym ticketem na ten sam temat. Być może źle to napisałem, ale wydaje mi się, że jest ok :/

I wrote this message to polish support, but im waiting 13th day for any answer  . I will try to explain my problem better. So 29th of December someone (http://steamcommunity.com/profiles/76561198119889353) asked me: "Can you do me a favour?" I said: "Actually, why not?" So he gave me a link (http://www.legacyofdragons.com/) to this game and told that i should register, download it and play for 5 min to do a reflink for him. When i opened a "installer" to this game all of my invetory have sent to this account (http://steamcommunity.com/id/tomekbiceps). I have lost all my inventory without even seeing connection between this fake game and my cs go items. The value of this items was around 73 euro, so i really want to get it back  . If u need more informations, screens, evidences just tell me that, i can share everything.

Im enclosing screens with evidence of my "trade". I really belive you can help me..

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...