Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESP do gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio zacząłem pisać cheata do cs go, napisałem triggerbota i aimbota. Teraz chciałbym napisać ESP który będzie mi pokazywać pozycje przeciwnika. Piszę wszystko w c++. Niestety nie wiem za bardzo od czego zacząć. Napisałem prostą konsolkę która wypisuje mi pozycje x, y, z na podstawie 3 offsetów. Niestety nie wiem jak to wszystko przenieść to 3d w grze. Z tego co wiem to cs go został napisany w oparciu o opengl. Wiem że ludzie korzystają właśnie z opengl lub directx przy tworzeniu takich cheatów. Na początek chciałbym stworzyć proste kwadraty, później jeżeli zdołam podświetlenie całego modelu gracza. I teraz pytanie, czy i w tym i tym da się zrobić takie podświetlenie modelów tylko odczytując pamięć, tzn. tak żeby nie wykrył tego antycheat i w czym lepiej to zrobić, tak żeby nie było ogromnych spadków fpsów? Będę bardzo wdzięczny jeśli moglibyście podać mi jakieś tutoriale dotyczące tworzenie takich rzeczy.

Mh7koyp.gif

1355060603-U722580.png

Opublikowano

Nie podświetlisz modeli gracza tylko czytając pamięć, trzeba zmieniać odpowiednie funkcje w kodzie gry. Też ostatnio coś kombinowałem w podobnym kierunku i skończyłem na external overlayu rysując kości graczy:

O0iIIlo.png

Ja piszę w C#, więc nie dam ci konkretnych rzeczy, ale tu masz np. poradnik na overlay (ang): http://www.unknowncheats.me/forum/c-and-c/84234-c-external-directx-overlay-translated-c.html

Będziesz potrzebował też funkcji World2Screen, ale skoro masz aimbota to pewnie już ją napisałeś.

Ew. może to cię jeszcze zainteresować, ale trzeba nadpisywać pamięć: http://www.unknowncheats.me/forum/counterstrike-global-offensive/128438-entity-outline-glow-external.html

Ciekawy efekt przynajmniej:

0XohCFe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...