Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antywirus. Wybór

Rzary.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nie lepiej wydać te 30 zł i kupić sam klucz do kasperskiego np?

I masz roczna licencję dobre antywirusa.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Darmowy antywirus to najwieksze gowno jakie na tym swiecie istnieje. Nie ma takiego czegos jak "darmowy antywirus". Albo placisz albo masz syf na kompie. Od dluzszego czasu na samej gorze w wynikach testow znajduje sie Kaspersky. Bardzo Ci go polecam. Sam uzywam go od czterech lat i nie mam zadnych problemow.

P.s. za 30 zl kaspersky? Ciekawe.... Nigdy o tym nie slyszalem i watpie by takie cos istnialo.

Jezeli chcesz jednorazowo przeskanowac komputer to zrob to Combofix'em, ale poczytaj w necie jak go bezpiecznie uzyc lub napisz mi pw, bo tak jak ktos tam na gorze napisal - jak cos zle zrobisz to mozliwe ze format bedzie konieczny.

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

A ja polecam Baidu Antivirus. Skutecznie wykryje wszystkie rodzaje wirusów. Nie muli komputera a do tego... on jest darmowy na zawsze czyli free forever.­

Opublikowano

Darmowy antywirus to najwieksze gowno jakie na tym swiecie istnieje. Nie ma takiego czegos jak "darmowy antywirus". Albo placisz albo masz syf na kompie.

Poprawka: albo myślisz, albo masz syf na kompie. Żadnen antywirus nie wykryje 100% wirusów. A wystarczy tylko odrobina mózgu...

Jezeli chcesz jednorazowo przeskanowac komputer to zrob to Combofix'em, ale poczytaj w necie jak go bezpiecznie uzyc lub napisz mi pw, bo tak jak ktos tam na gorze napisal - jak cos zle zrobisz to mozliwe ze format bedzie konieczny.

Combofixa powinno się używać tylko, gdy twój komputer jest już zainfekowany.

@Topic: regularne skanowanie MBAMem.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...