Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedyś oglądałem Naruto no i wciągnąłęm się w to ( jeszcze za dzieciaka to było xD chociaż teraz też ale starszy ) w każdym bądź razie moje pytanie jest skąd moge pobrać najlepiej wszystkie lub po 100 odcinków 1 serii ( Nie jakieś shipudeny sreny tylko od pierwszego odcinka xD )

patrzyłem 

tnttorrent - jakoś średnio znalazłem

torrenty.org nie mam konta już

chomikuj odpada 

A nie chce się meczyć pobierając każdy odcinek po kolei :3

Będą lajki za pomocne odpowiedzi <3

/// Ew jeśli powinno trafić do działu Anime to proszę przenieść 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Bywalec
Opublikowano

www.naruto.wbijam.pl tutaj ogladasz online bez problemów, wszystkie odcinki 1 i 2 serii

.

Opublikowano

dobrze super fajnie ale czytaj nie chce online tylko ściągnąć wszystkie bo nie chce oglądać na kompie tylko potem na pencka i wieczorkami na tv ..

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

http://chomikuj.pl/spawn86/Anime/Naruto+*5bPL*5d

Tu masz 1 serie, shippuudena nie szukalem, ale mozliwe, ze tez jest na chomikuj, z tym, ze chyba dalej wychodzi wiec nwm jak z nowymi odcinkami co tydzien

dziekii 

a moze coś poza chomikuj bo nie mam aż tyle transferu a nie wydaje pieniędzy na takie cuś 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Na chomikuj jakbyś przeciągał/kopiował pliki od innych do swojego foldera, inni by na to wchodzili (na twój profil) ściągali to byś miał chyba nielimitowany transfer - albo go w nadmiarze. Sam tak nie robiłem ale czytałem na necie. Przynajmniej tak było kiedyś. Ale to odradzam. Jak już się ma chomika to lepiej płacić, ściągać niż udostępniać tam swoje :) ...

co do stron z Naruto - znam tylko shippuudena (jeszcze nie wszystkie tam działają uploady) Najlepiej z jakiś torrentów + pobrać napisy na animesub.info 

Opublikowano

Na Naruto.wbijam.pl są do pobrania jak i oglądania online. Pierwsza i druga seria :) Są też tam odcinki ova oraz filmy kinowe. 

32722978568683240514.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...