Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam adminów, DJ] Counter126

Counter126

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję osób zainteresowanych rangami takimi jak: TA, HDJ, DJ. :) Oferuję dobrą maszynę, licencje ALL 128 slotów  (w każdej chwili powiększamy), 100 osób średnio siedzących. Adres: zzz lub więcej info na pw :)

graphic.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Countera oraz TS to jest bardzo dobry jednak moje pierwsze wrażenie jest złe dlaczego ? Wchodzę na prośba o range a tutaj 2 NA schodzi i jeden zaczyna mnie cisnąć od KOBIET itd -.- więc ogarnijcie NA a wszystko będzie w porządku :) powodzenia.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Countera oraz TS to jest bardzo dobry jednak moje pierwsze wrażenie jest złe dlaczego ? Wchodzę na prośba o range a tutaj 2 NA schodzi i jeden zaczyna mnie cisnąć od KOBIET itd -.- więc ogarnijcie NA a wszystko będzie w porządku :) powodzenia.

Nie rozumiem, jak cię cisnąć od kobiet. Jak wbiłeś po chwili NA poinformował mnie, że jestem komuś potrzebny i zacząłem wysyłać ci poke, a ty wyszedłeś z serwera xDDD

graphic.png

Opublikowano

Nie polecam 

Przez dosłownie 5minut byłem Head DJ'em , wszystko omówliśmy zapowiadło się okey , lecz zobaczyłem gościa z rangą head dj . Spytałem czemu ma tą rangę , dostałem odpowiedź ja tu jestem technikiem  i mogę mieć wszystko.(zero uświadomienia mi , że ją sprawdza) . To mu odpisałem może źle może dobrze , to się j*b , troche dziecinne , ale byłem zły rankedy i te sprawy... xD . Po czym zrezygnowałem . Czemu ?

- Po co tam coś działać męczyć się , jak za pare dni , miesięcy powiedzą Jestem właścicielem i wypier***. 

- Nie chodzi nawet o tą rangę , ale zachowanie poniżej poziomu

- Kolega napisał , nie prawdziwą wiadomość o mnie i chciałem wejść na teamspeak i to wyjaśnić . "You are banned permanently. Reason: "Kvada Kedavra""

- Nie nie zostałem zbanowany , sam powiedziałem , że rezygnuje i "WYSZEDŁEM" , gdy chciałem wejść wyszło co wyszło...

2h4hm6p.png

Opublikowano

Nie polecam 

Przez dosłownie 5minut byłem Head DJ'em , wszystko omówliśmy zapowiadło się okey , lecz zobaczyłem gościa z rangą head dj . Spytałem czemu ma tą rangę , dostałem odpowiedź ja tu jestem technikiem  i mogę mieć wszystko.(zero uświadomienia mi , że ją sprawdza) . To mu odpisałem może źle może dobrze , to się j*b , troche dziecinne , ale byłem zły rankedy i te sprawy... xD . Po czym zrezygnowałem . Czemu ?

- Po co tam coś działać męczyć się , jak za pare dni , miesięcy powiedzą Jestem właścicielem i wypier***. 

- Nie chodzi nawet o tą rangę , ale zachowanie poniżej poziomu

- Kolega napisał , nie prawdziwą wiadomość o mnie i chciałem wejść na teamspeak i to wyjaśnić . "You are banned permanently. Reason: "Kvada Kedavra""

- Nie nie zostałem zbanowany , sam powiedziałem , że rezygnuje i "WYSZEDŁEM" , gdy chciałem wejść wyszło co wyszło...

Wszystko przesądziło o słowie, "je* się", tyle ode mnie, dla mnie tacy ludzi są warci 0. Pozdrawiam tymczasem :)

graphic.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...