Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer na 1.8?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam pewien problem. Buduję mapkę na command blockach, i wykorzystuję do tego komendy, które dojdą w 1.8. Na razie buduję na 1.7, ale przydałoby się na żywo mieć dostęp do przetestowania czy działa bez ciągłego zmieniania gry na single 1.8 i przenoszenia świata do innych folderów. Jest jakiś sposób? Jest już oficjalny minecraft server 1.8? (nie mogę sprawdzić bo coś mi minecraft.net nie działa). A najlepiej żebym miał jeszcze world edit aby budować budynki, da się jakoś za pomocą dodatkowych pluginów na jakimkolwiek silniku z WE mieć te komendy z 1.8??

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Hmmmm... Wątpie ale możesz wszystko zrobić i później przenieść na singla/server 1.8 i zobaczyć czy wszystko działa. Jak nie będzie działać to ewentualnie naprawisz.

Opublikowano

@EximiusSquare

Dotychczas tak robiłem ale teraz będę musiał wpisać do ok. 100 commandblocków komendę z 1.8, a jak będzie źle a ja ją skopiuję do innych i wszystko się rozwali? Nie będzie mi się chciało poprawiać, a co 3 commandblocki przerzucać mapę na singla też mi się nie chce.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...