Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fucking Avesome lee sin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W związku z tym, że nie znam języka angielskiego a odziwo ten skrypt ma bardzo dużo opcji, to czy mógł by mi ktoś podać tzw. configa, jak ustawić i co zaznaczyć żeby lee sin był jeszcze lepszy, i ktoś mógł by wyjaśnić wszystkie opcje jakie lee sin tam ma ? pewnie zacznie się flame,że nie znam angielskiego , ale cóż ... bywa. 

z góry dzięki .

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

na G masz ward jump który jest pomocy gdy brak flasha

na spacji combo

na X last hity

na V lane clear

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Ja dalej nie rozumiem jak działa insec, a gram na tym już pare dni xD

To wpisz na YT "insec league of legends"

To działa tak, że jak trzymasz domyślnie "T" [nie wiem tak jest u mnie] to Lee Sin próbuje trafić przeciwnika z Q, jeśli się uda to doskakuje do niego z tego Q i stawia za jego plecami warda, daje W na warda i wykopuje przeciwnika z ulta do Twojego turreta lub Twoich sojuszników.

Jak nie robisz inseca grając Lee Sinem to marnujesz go.

Opublikowano

@bronz smurf ja coś takiego robię ale używając samego G (ward jumpa) i nie wiedziałem że to się tak nazywa

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

@bronz smurf ja coś takiego robię ale używając samego G (ward jumpa) i nie wiedziałem że to się tak nazywa

Wiadomo, że lepiej tak robić. Ten insec od 2 patchy mi kijowo działa a u innych niby działa a mi tego inseca robi tak, że wyrzuca byle gdzie typa.

Jestem właśnie po formacie i zobacze czy format naprawi problem z fpsami itp.

Opublikowano

To wpisz na YT "insec league of legends"

To działa tak, że jak trzymasz domyślnie "T" [nie wiem tak jest u mnie] to Lee Sin próbuje trafić przeciwnika z Q, jeśli się uda to doskakuje do niego z tego Q i stawia za jego plecami warda, daje W na warda i wykopuje przeciwnika z ulta do Twojego turreta lub Twoich sojuszników.

Jak nie robisz inseca grając Lee Sinem to marnujesz go.

Chłopie xD Chodziło mi że nie wiem jak to poustawiać żeby robiło, co to jest to ja wiem...

giphy.gif

Opublikowano

''Ja dalej nie rozumiem jak działa insec, a gram na tym już pare dni'' - ja tam z tego wnioskuję, że nie wiesz jak działa ten skrypt, czyli co on robi;) 

nic ustawiać nie trzeba, lpm na enemy, A i tyle oOO

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Człowieku naciskasz t i potem myszke w ktr miejsce chcesz ziomkq wykopac i tyle w temacie cale combo zrobi za Ciebie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...