Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam błąd podczas łączenia sie z serwerem zmienilem w serverinfo , odpalone porty i wg.. tylko jedno zmienilem ale chyba nie potrzebnie :) pong gdyz to jest client i pliki by terenzo i chyba nie trzeba było ;) moglibyscie podrzucic plik game i metin2.bin czysty terenzo? :) a jak to nie przez to to nie mam pojecia 

Opublikowano

Witam mam błąd podczas łączenia sie z serwerem zmienilem w serverinfo , odpalone porty i wg.. tylko jedno zmienilem ale chyba nie potrzebnie :) pong gdyz to jest client i pliki by terenzo i chyba nie trzeba było ;) moglibyscie podrzucic plik game i metin2.bin czysty terenzo? :) a jak to nie przez to to nie mam pojecia 

sysisntall ---> ustawiasz pod siebie ----> etc/rc.d/netif restart ---> /start , zmieniasz serverinfo ( 7 razy na swoje ip) (ty z końcówką .100 a koledzy normalnie) serverimfo 1 raz, port map ( tutaj też zmieniasz na swoje) i dopiero potem odpalasz ... Jak zrobisz to wszystko to powinno działać :)

Opublikowano

mam podobną sytuacje z plikami od Terenza ,ale mianowicie stawiałem system na dedyku i wgrałem pierwsze lepsze pliczki dla testów i padło na pliki terenza ... niby odpala ale nie da się zalogować hmm pliki świeżo  pobrane .. i wydaje mi się jak by wcale nie odpalał serwer ,macie tu SS-a

-FreeBSD 9.3 64 Bity

-Baza MySQL lazi

43jpg_wrwhnsn.jpg

Opublikowano

w pierwszej kolejnosci zmien skrypt startowy bo ten nie pokazuje bledow jak juz zmienisz odpal serwer i zobacz jakie bledy zapewne zacznie pluc i podrzuc syserr z channeli

Dobra juz  wiem czemu pliki nie chodziły , poprostu miałem złe passy do konta w MySQL ,a inne w Configach po stronie serwera ale juz all łazi :)

Opublikowano

sysisntall ---> ustawiasz pod siebie ----> etc/rc.d/netif restart ---> /start , zmieniasz serverinfo ( 7 razy na swoje ip) (ty z końcówką .100 a koledzy normalnie) serverimfo 1 raz, port map ( tutaj też zmieniasz na swoje) i dopiero potem odpalasz ... Jak zrobisz to wszystko to powinno działać :)

7 razy na swoje ip ? czyli? :D

Opublikowano

7 razy na swoje ip ? czyli? :D

aha, serverinfo zmieniaj w roocie oczywiście, w 7 miejscach masz jakieś tam ip powiedzmy np. 192.10.2.230 i zmieniasz na swoje dajmy np. 209.8.209.123, rozumiesz ;) ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...