Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz Mistrza Gry, Tutora a może Moderatora IPB - dobrze trafiłeś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Na wstępie pragnę zaznaczyć, że poniżej zaprezentowany tekst nie jest oprawiony graficznie, ponieważ nie uważam aby to estetyka postu świadczyła o doświadczeniu i kompetencji autora. :)

Kilka informacji o mnie:
Mam na imię Tomasz, pochodzę ze stolicy i mieszkam w niewielkim mieście w aglomeracji warszawskiej. Mam 18 lat i jestem fryzjerem. W swoim zawodzie zakochałem się kiedy miałem zaledwie 5 lat, kiedy codziennie wieczorami bawiłem się włosami mojej mamy. Uważam, że fryzjerstwo to nie tylko zawód, ale również artyzm w czystej postaci i wyczerpująca praca rzemieślnika, który każdego dnia musi mierzyć się z nowymi wyzwaniami jakimi są włosy i piękno swoich klientek. Byłbym monotonny gdybym interesował się tylko jedną dziedziną, zatem zdradzę wam że poza "robieniem ludziom dobrze na głowach" moją kolejną pasją jest taniec. Nie łączę z nim mojej przyszłości zawodowej, ale jest to moja odskocznia od rzeczywistości. No i oczywiście na samym końcu musi znaleźć się wzmianka o zainteresowaniach grą metin2 oraz wszystkim co z nią związane. 

Doświadczenie z grą Metin2:
W metina gram od 6 lat. Moje początki wyglądały jak większość.. Czasy bycia noobkiem na polskim, globalnym serwerze metina. Osiągnąłem zaledwie 85 poziom na s8, po czym zagłębiłem się w zupełnie nowy świat - serwery prywatne. Właśnie wtedy odkryłem wszystkie tajniki tej gry. Mile wspominam każdy serwer na którym zagrzałem miejsce dłużej niż 2 tygodnie. Nie porzucam serwerów, których przyszłość jest niestabilna, trwam do końca gdy serwer jest godny uwagi (wg moich wymagań, które są dosyć konkretne). Preferuję serwery medium. 

Doświadczenie z forum IPB:
Pierwsze kontakty z posadą moderatora forum w moim przypadku sięgają 2011 roku, kiedy to na serwerze sur*acemt2 posiadłem owe stanowisko. Od tamtej pory chętnie pomagam forom na tej platformie i nie tylko. Uwielbiam kontakt z ludźmi i traktuję ich tak jak ja chciałbym być potraktowany.

Kilka zasad, które uważam za ważne:
1. Nigdy nie niszczę, ani nie staram się zaszkodzić czyjemuś wysiłkowi gdy "on" zaszkodzi mnie.
2. Podstawa to kontakt z graczami i stały przepływ informacji. 
3. Gra to spędzanie czasu w wirtualnym świecie, i  wszystkie poglądy muszą być szanowane tak jak te w realnym świecie.
4. Czas to pieniądz, pieniądz to czas.
5. Każdy ma prawo do wyboru. (głównie chodzi o to jak wyda swoje pieniądze oraz jak spędzi czas - to główny argument na spory dotyczące IS oraz bycia tzw "no life".
6. Żaden wiek nie zwalnia nas z kultury osobistej. 
7. Nie nauka czyni nas inteligentnymi.
8. Pomagać należy każdemu, ale w granicach własnej wygody. Czasami trzeba być egoistą.
9. Rozgrywka musi być czysta - prawdziwe umiejętności w grach pokazujesz pracą własnych rąk i umysłu, a nie pracy komputera (hacki, cheaty)
10. Celowe obrażanie innych jest ewidentnym zaburzeniem emocjonalnym.

Argumenty potwierdzające dlaczego akurat ja:
+ Jestem mobilny.
+ Dysponuję sporą ilością czasu, a gdy nagle mi go zabraknie to informuję od razu.
+ Jestem komunikatywny.
+ Potrafię dogadać się prawie z każdym.
+ Niosę pomoc każdemu jak tylko potrafię i mogę.
+ Mam spore doświadczenie w Metin2 co pozwala mi na szybką diagnozę problemu oraz samego gracza.
+ Jestem słowny.
+ Jestem uczciwy.
+ Moje podejście do samej rozgrywki widać kilka dobrych zdań wyżej.

Swoje usługi jako Mistrz Gry, Moderator oraz Tutor pełnię zupełnie za darmo. 

Więcej informacji oraz rozmowę ze mną możecie przeprowadzić w dowolnie wybrany przez was sposób. Niżej pozostawiam wam kontakt do siebie i liczę na to, że ktoś będzie mnie potrzebował. :)
GG: 43354888

szafanaciuchy_eune_91_3_nozg.png

Są brązy i głupie brązy, ale żeby do Hogwardu sie nie dostać?

Opublikowano

Odświeżam :-) 
Zachęcam do rozmowy przez ts lub skype ! :)

szafanaciuchy_eune_91_3_nozg.png

Są brązy i głupie brązy, ale żeby do Hogwardu sie nie dostać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...