Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki i mysz

Egzo98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam pytanie odnośnie słuchawek Razer Kraken 7.1

Są one bardzo zachwalane w sieci a ich mikrofon jest często porównywany z drogimi mikrofonami za 500-600 zł.

Chce je kupić na stronie: http://procpu.pl/p/1711/24632/razer-kraken-usb-7-1-sluchawki-gaming-strefa-gracza.html

Zastanawiam się tylko czy opłaca mi się je kupić??? Ponieważ niektórzy mówią że lepiej kupić słuchawki od firmy zajmującej się wyłącznie takim sprzętem np: Steelseries

Jest to najtańsza znaleziona prze zemnie cena tych słuchawek z dostawą będą mnie one kosztować około 225 zł.

Odnośnie myszki już pisałem ale można powiedzieć że ten temat nie został zauważony.

Map pytanie dotyczące myszki: A4Tech Bloody TL9 8200 DPI Avago 

Chce ją kupić na stronie http://procpu.pl/p/1544/24807/a4tech-bloody-tl9-8200-dpi-avago-myszki-gaming-strefa-gracza.htmllecz jest ona tam niedostępna zastanawiam czy opłaca mi się czekać bo na innych stronach kosztuje 50 zł drożej. Jest jeszcze możliwość wyjścia kolejnego produktu z tej serii. Wie ktoś może kiedy to nastąpi???

Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Jeśli chodzi o Gamingowe słuchawki w większości płacisz za markę .W to porównanie do mikrofonów za 500-600 zł szczerze wątpię. Jeżeli chodzi o procpu to jest to zaufany sklep , zamawiałem u nich Siberie V2 i wszystko było w porządku.

Opublikowano

Wszelkie gamingowe marki to syf. Kup HyperX Cloud, świetne słuchawki zbudowane na bazie Takstar Pro80 z niezłym mikro.

To też są gamingowe xDD. No ale cóż do czego innego może służyć hedset. Z tego co wiem Hyperx cloudy mogą baaaardzo zniekształcać fryzurę. Chyba na xkom najtańsze.

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

To też są gamingowe xDD. No ale cóż do czego innego może służyć hedset. Z tego co wiem Hyperx cloudy mogą baaaardzo zniekształcać fryzurę. Chyba na xkom najtańsze.

Mówiłem o gamingowych firmach, HyperX Cloud to Takstary pro80 z dodanym mikro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...