Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie GTA 5 na PC

SugarPotato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otóż chcę zamówić już sobie gta 5 i oto jest pytanie jeśli kupię przed premierą GTA to powinienem dostać 1 mln $ 0,5 mln w online i 0,5 mln w single.

Jak będę miał aktywować ten kod czy co to będzie aby dostać ten bonus w postaci $ ?

Czy Gta 5 będzie mieć wsparcie Pad'a od Xbox 360 aby na nim normalnie grać ?

Gdzie kupujecie ?:P I czy kupowaliście na tym sklepie a jeśli tak to polecacie go ?:

http://www.electro.pl/Gra_PC_GTA_V_PRZEDSPRZEDAz-s786839.html?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=2015-01&utm_content=786839&utm_term=PC&ceneo_spo=true

Chcę ktoś zrobić jakąś porządną ekipę do gry ?

(Widział ktoś nie oficjalne SS testerów ?  :ninja:  )

Opublikowano

Siemka otóż chcę zamówić już sobie gta 5 i oto jest pytanie jeśli kupię przed premierą GTA to powinienem dostać 1 mln $ 0,5 mln w online i 0,5 mln w single.

Jak będę miał aktywować ten kod czy co to będzie aby dostać ten bonus w postaci $ ?

Czy Gta 5 będzie mieć wsparcie Pad'a od Xbox 360 aby na nim normalnie grać ?

Gdzie kupujecie ? :P I czy kupowaliście na tym sklepie a jeśli tak to polecacie go ?:

http://www.electro.pl/Gra_PC_GTA_V_PRZEDSPRZEDAz-s786839.html?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=2015-01&utm_content=786839&utm_term=PC&ceneo_spo=true

Chcę ktoś zrobić jakąś porządną ekipę do gry ?

(Widział ktoś nie oficjalne SS testerów ?  :ninja:  )

1 mln w singlu i 0,5 mln w multi.

Na kartce dostaniesz kody do tego i będzie trzeba wpisać wpisać je gdzieś. Pewnie jakaś opcja będzie czy coś. Albo na stronie Rockstar games.

Na pc można grać na padzie. Tylko kabel potrzebny a to oczywiste.

Mój kolega kupił na euro.com.pl. Ale electro to dobry sklep.

Ekipę do grania możesz napisać w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/549220-zapisy-na-wspolna-gre/

SS testerów nie widziałem.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Na początek miało wyjść na wiosnę czy tam jesień razem z konsolami nowej generacji. Potem miało wyjść na jesień(jeśli w pierwszym przypadku miała być wiosna). I ustalili chyba 18 listopada, ale tylko nową generację konsol. A na pc 27 stycznia. Chyba 2 razy przesuwali premierę na pc, aż w końcu postanowili, że wyjdzie osobno. 17 dni do premiery, więc wątpię, że przesuną znowu. Jakby to bym 1,5 miesiąca to jeszcze tak. Według mnie na 100% już nie przesuną.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

No no sytuacja się rozwija.

Dziś było przez chwile na steam napisane 27 stycznia a potem znów wiosna 2015...

Narazie nie kupuje pre ordera bo nie ma sensu marnować kasy aby czekać na premierę jeśli przesuną o 1-2 miesiące.

Ciągle nie ma wymagań a do premiery coraz bliżej. Jakie u Was przesady?

Ja obstawiam iż albo podadzą tydzień przed premierą wymagania albo inna data wydania.

Wypowiadajcie się :D

Opublikowano

Co do tego to przeszukałem parę stron, żeby się upewnić. Z tego co wyczytałem dostajemy 500k w singlu i 500k w multi.

A nie jest przypadkiem tak że tylko 'oldgenowcy' dostaną 1mln na online?

Oni będą mieli dostęp do nowej broni i paru pojazdów. A kasę dostaniesz jeśli zamówisz gta 5 przed premierą.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Co do tego to przeszukałem parę stron, żeby się upewnić. Z tego co wyczytałem dostajemy 500k w singlu i 500k w multi.

Oni będą mieli dostęp do nowej broni i paru pojazdów. A kasę dostaniesz jeśli zamówisz gta 5 przed premierą.

W8 za free?!?!!? :3

Ehh będzie trzeba zbierać dobrze że premiera dopiero w marcu :3

76561198342061369.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...