Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem teraz gram mecza cassio i jak używam spacji to ult leci za myszką

tzn trzymam myszkę z dala od enemy żeby cassio w nich nie wlazła a ona robi combo (w nich) i ultuje w myszke i tu takie lekkie wtf ? jakies rady na to ?

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

w grze naciśnij lewy shift, DevCassio i poszukaj tam Harras i po prostu offnij wszystko, wyłącz exploita bo Ci rzuca skille za pleców i normalnie ze spacją już możesz grać.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Tak jest zawsze ... Musisz tak manewrować myszka żeby nie wchodziła Ci w enemy ? to chyba nie jest takie trudne ?

A jedli masz z tym problem to zmień ustawienia OrbWalkingu ale naprawdę zastanawiam się czy nie długo nie będą wam potrzebne fullAuto Skrypty ... Bo jednemu spacji nie będzie sie chciało trzymać 

Mam przegranych DevCassio 150 Meczy( Wiem to nie jest duzo) i jakos nigdy z jej Podstawowymi ustawieniami nie miałem problemu jedyne co zmieniam To Legit

w grze naciśnij lewy shift, DevCassio i poszukaj tam Harras i po prostu offnij wszystko, wyłącz exploita bo Ci rzuca skille za pleców i normalnie ze spacją już możesz grać.

Zaraz zaraz po co ma offac wszystko na Harash;u ? Skoro od samego lasthitowania ma Opcje ,,X,, Ludzie wasza inteligencja mnie zaskakuje na tym forum

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Tak jest zawsze ... Musisz tak manewrować myszka żeby nie wchodziła Ci w enemy ? to chyba nie jest takie trudne ?

A jedli masz z tym problem to zmień ustawienia OrbWalkingu ale naprawdę zastanawiam się czy nie długo nie będą wam potrzebne fullAuto Skrypty ... Bo jednemu spacji nie będzie sie chciało trzymać 

Mam przegranych DevCassio 150 Meczy( Wiem to nie jest duzo) i jakos nigdy z jej Podstawowymi ustawieniami nie miałem problemu jedyne co zmieniam To Legit

Zaraz zaraz po co ma offac wszystko na Harash;u ? Skoro od samego lasthitowania ma Opcje ,,X,, Ludzie wasza inteligencja mnie zaskakuje na tym forum

wiem że to niej trudne ale przy takim manewrowaniu bije mi normalnie combo w enemy ale jak chce(nie ja , L#) zultować to ult leci w myszkę a nie w enemy

wygląda to tak :

fqxdsKP.png

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...